Sala za venčanja – Falkensteiner Hotel Beograd – BESPLATNI OGLAS

Sa svojom futurističkom fasadom, hotel spolja zaista izgleda imresivno. Potpuni utisak vas tek čeka tek kada prvi put uđete u Falkeinsteiner Hotel u Beogradu. Ovaj savršeno uspešan spoj tradicije i modernizma hotel duguje svom svetski poznatom arhitekti, Borisu Podrecci. 

Mi u hotelu Falkensteiner Belgrade znamo da je venčanje jedan od najvažnijih dana u vašim životima i želimo da vam pomognemo da zajedno stvorimo jedinstven događaj koji nikada nećete zaboraviti! 

Banket sala – „White Pearl“ je naša najveća sala za održavanje događaja površine 300 m2 ima kapacitet za 160 gostiju (sa podijumom za igru) ili 190 gostiju (bez podijuma za igru) i to u postavci sa okruglim stolovima. Ispred sale nalazi se banket foaje koji možete koristiti za okupljanje gostiju, koktel dobrodošlice ili ceremoniju gradskog venčanja.

Hotel Falkensteiner poseduje i letnju terasu, prijatnog i modernog ambijenta sa baldahinima. Kapacitet letnje terase je oko 100 osoba. Terasa predstavlja i idealnu lokaciju za samu ceremoniju venčanja. Naš tim vam stoji na raspolaganju za svaku vrstu saveta ili pomoći pri planiranju vašeg savršenog venčanja.

Source link

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours