Nordlux – dizajnirana rasveta – Freeform WEB SHOP – BESPLATNI OGLAS

Od samog početka, Danska kompanija Nordlux, imala je jednu viziju, da ponudi kvalitetnu dizajniranu rasvetu po pristupačnim cenama. Uvek u toku sa tehnološkim razvojem, kako bi mogli da ponude najbolje i najfunkcionalnije proizvode svojim kupcima. Štaviše, važno im je da Nordlux bude na vrhuncu međunarodnih trendova i dizajna, tako da njihovi proizvodi i dalje budu atraktivni komadi koje želite da imate. Oni su jedni od vodećih svetkih dobavljača u Nordijskim zemljama, a istovremeno su izgradili snažnu međunarodnu poziciju, kada je dizajnirana rasveta u pitanju.

I ove godine, dobitnici su Red Dot Award nagrade za dizajn proizvoda, za luster Belly 38, koji je dizajnirao Henrik Bonnelycke. Ove nagrade pokazatelji su njihove inovativnosti, kreativnosti i priznanja u ovoj branši. I sami nam poručuju da budemo inspirisani njihovom pasijom za kreiranje prelepe rasvete za ljude.

Dizajnirana ogledala

Nordlux, dizajnirana rasveta

NORDLUX – NA NEŽAN NAČIN MOŽEMO POTRESTI SVET

Rasveta nije samo rasveta. Ona nas ujedinjuje. Promoviše dobru arhitekturu. To donosi radost i privlači pažnju iz godine u godinu. U Nordluxu proizvode rasvetu u koju se lako zaljubljuje. Proizvodi koje ćete više ceniti što duže budete gledali u njih. Tako je sa stilskim dizajnom: postaje privlačniji tokom vremena.

Od samog početka kombinovali su svoje proizvode sa kućnim dizajnom. Cilj im je ostao isti, i Nordlux nudi širok izbor svih vrsta rasvete, za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Danas, njihov fokus na dizajn je rezultirao time da mogu da ponude rasvetu na mnogo različitih nivoa cena.

Nordlux, dizajnirana rasveta

DIZAJN ZA LJUDE – STVARANJE NEČEGA NIJE UMETNOST, STVARANJE ENTUZIJAZMA JESTE

Ovo je njihova izreka u Nordluxu, i sa tim u vidu i proizvode inovativne dizajnirane proizvode koji su interesantni i vizionarski. Ponose se time što vole ceo razvojni proces, od stvaranja ideje do konačnog proizvoda. Srećom, okruženi su ljudima koji vole da istaraju do kraja, a ne zadovoljavaju se kompromisima. Za njihove zaposlene inovacija nije ništa novo, jer u Nordluxu svi uspesi započinju inovacijama. Samo na ovaj način mogu osigurati da njihovi proizvodi prate globalne impusle, ili su čak i korak ispred.

Nordlux, dizajnirana rasveta

Brend Nordlux Design For The People je namenjen svima koji cene klasični i inovativni dizajn osvetljenja, jer se vode vizijom da proizvode dizajniranu rasvetu pa ceni koju svi mogu priuštiti. Iza ovog brenda stoji izbor priznatih danskih dizajnera koji cene celokupnu rasvetnu opremu koja ukrašava i zavodi, i gde dizajn i funkcionalnost ne idu jedno bez drugog.

„Rasveta nije samo rasveta. Ona nas ujedinjuje. Promoviše dobru arhitekturu. To donosi radost i privlači pažnju iz godine u godinu.“

Nordlux brend je primer gde kvalitetna, vrhunski dizajnirana rasveta ne mora biti statusni simbol ili pojam luksuza, već je cilj da dizajniranu rasvetu omoguće svakom domu. Pronašli su svoju publiku, koja je i više nego rada prihvatila ovakve rasvetne komade i brzo ih zavolela. Kao neko ko se bavi uređenjem enterijera i prodajom rasvete, uvideli smo potrebu ovakvih brendova i na našem tržištu i potrudili smo se da Vam to i omogućimo. Dizajnirana rasveta, eminentnih dizajnera, pristupačnih cena, sada je dostupna i za vaš dom.



Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours