Voltcraft merni i laboratorijski instrumenti – BESPLATNI OGLAS

Voltcraft je nemačka robna marka mernih i labaratorijskih instrumenata. Voltcraft alati, sa fokusom na multimetre i strujna i naponska napajanja se ističu po kvalitetu izrade i preciznosti merenja. Često se koriste u elektrotehnici, elektronici, automobilskoj industriji i drugim oblastima. Voltcraft merni alati Vam stoje na raspolaganju u mnogim aplikacijama, gde je potrebno precizno merenje električnih i elektronskih karakteristika, i gde je važna pouzdanost i preciznost. Izbor odgovarajućeg instrumenta zavisi od specifičnih zahteva aplikacije i budžeta korisnika. Ono što krasi ovaj brend jeste maksimalna usklađenost između cene i performansi, i sve to uz nemačku kontrolu kvaliteta u skladu sa razvojem novih tehnologija i rešenja u izradi uređaja. To ga čini jednim od najpouzdanijih alata u srednjem cenovnom rangu svetskog tražišta merne i labaratorijske opreme.

Po najpovoljnijim uslovima i cenama nudimo Vam proizvode koji se mogu naći u prodajnom katalogu čuvenog nemačkog giganta, kompanije CONRAD ( Conrad Srbija ). Određeni artikli su odmah dostupni na lageru, a ukoliko to nije slučaj, organizujemo uvoz i dostavu na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

https://www.conrad.com

Conrad Electronic SE je Nemački trgovinski lanac elektronskih proizvoda sa sedištem u Hirschau-u.

Asortiman proizvoda fokusiran je na potrošačke i specijalizovane elektroničke linije, uključujući računarsku opremu, multimediju, modeliranje, kućnu automatizaciju, alate, elektronske komponente, baterije i proizvode za napajanje…

Trenutni asortiman proizvoda Conrad-a obuhvata oko 450.000 različitih artikala. Asortiman proizvoda uključuje i svetske brendove, kao što su Apple, Microsoft, Philips, Samsung, Bosch, Makita, Garmin, SanDisk, Canon, Nikon, Abus, LG, Logitech, Osram i mnoge druge. Conrad je ujedno i poznat po svojim brendovima – VOLTCRAFT®, TOOLCRAFT, Reeli, Conrad Energi i C-Control.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours