Vaša idealna kuhinja po meri – OGLASI IVANJICA – BESPLATNI OGLAS

Kako da napravite svoju kuhinju po meri?

Uređenje doma je veoma zahtevan posao ali donosi sa sobom i puno zadovoljstava. Jedno od centralnih mesta za okupljanje porodice je kuhinja. Bar deo dana svako od članova porodice provede u njoj. Verujemo da bi se svaka domaćica složila sa ovom tvrdnjom. Evo mi ćemo vam olakšati, da vrlo jednostavno dođete do svoje kuhinje po meri.

Za početak predlažemo nasu novu kuhinju Contempo. Ova kuhinja nudi nenametljiv spoj elegantnog i praktičnog, sto već govori o prilagodljivosti i raznim mogućnostima. Više od 40 elemenata različitih dimenzija, otvara bezbroj dimenzionih i strukturalnih kombinacija. To znači da možete odabrati kuhinju po meri, bez obzira na kvadraturu i oblik vaseg prostora predvidjenog za kuhinju.

Da lepota ide uz praktičnost i kvalitet, govore sledeće činjenice: Contempo kuhinja se izrađuje u 5 boja (bela, bež, siva, pesak i plava) što vam omogućava da razigrate vašu maštu i osmislite idealnu kuhinju po meri. Frontovi su presvučeni PVC folijom na visoko kvalitetnim vakum mašinama. Prednost ovakve izrade je zaštita od ogrebotina što doprinosi dugotrajnosti izgleda kuhinje što je značajan momenat u sagledavanju estetskog utiska.

Nazirete li vašu kuhinju po meri?

Evo još argumenata: korpusi se izrađuju od univera debljine 18cm, ručke su metalne i elementi imaju usporivace pri zatvaranju što znacajno olaksava rukovanje a i dugotrajnost. Na izbor su vam radne ploče različitih dezena koje se izradjuju u dve debljine, 28cm i 38cm. Sa mnoštvom elemenata, boja i dimenzija, gotovo je nemoguće da ne pronadjete kombinaciju koja će u potpunosti zadovoljiti i vaše estetske i prakticne potrebe. Posebno naglašavamo da u svakom našem salonu možete dobiti i pomoć (izrada kuhinje u 3D formatu) što će vam olakšati da sagledate kako će vaša kuhinja izgledati i svaku drugu informaciju koja vam je od značaja. Isporuku vrše naši montažeri u roku od 7-10 dana u dogovoru sa vama.

 

Detaljnije o kuhinji možete pogledati na linku: https://bit.ly/3AKMkih

 



Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours