Velmark auto market | Ratkapne za automobile – BESPLATNI OGLAS

Poboljšavanje izgleda vaših kola podrazumeva mnogo više od pukog pranja i održavanja istih čistim. Da biste izvukli maksimum izgleda vašeg vozila potrebni su vam detalji kao što su ratkapne za automobile, mirisi za kola, obloge volana i druge stvari koje umnogome ulepšavaju vaš automobil i čine ga mladjim.

Ako ne možete da priuštite aluminijumske felne, sledeća najbolja opcija su Ratkapne za automobile koje mozete pronaci kod nas. Različitih veličina i vrsta, imate mnoštvo izbora za samo delić cene alu felni.

Pored dekorativnog svojstva ratkapne prvenstveno služe da smanje akumulaciju prljavštine i vlage na disk točka. Izrađene su od kvalitetne plastike, postojanih boja i sjaja.

Montiraju se na čelicne felne pomoću žičanih obruča koji ih fiksiraju i isključuju upotrebu plastičnih vezica. Garnitura sadrži četiri ratkapne i četiri obruča.

U ponudi imamo ratkapne za sve veličine točkova. Razlikuju se po kvalitetu i sastavu materijala i izradjuju se od najkvalitetnijeg ABS-a. INOX-ABS i najkvalitetnije ratkapne koje su od ALIMINIJUMA.

ABS ratkapne

Ratkapne napravljene od ABS plastike su najkvalitetnije ratkapne koje se mogu naći na tržištu. ABS plastika je materijal dobijen kombinovanjem različitih sintetičkih komponenti čije su osobine snaga, čvrstoća, elastičnost, sjaj, temperaturna izdržljivost i dobre elektroizolacione osobine. ABS plastika je zbog svojih dobrih osobina našla primenu u izradi svih plasticnih delova za automobil u auto industriji.

ABS + INOX ratkapne

Ratkapne su izuzetno kvalitetne, napravljene od ABS plastike u kombinaciji sa INOX prstenom (obodom) ratkapne koji osim vizuelnog efekta pruža još veću stabilnost i izdržljivost ratkapne otporne na sve vrste fizičkih ostećenja. Ratkapne za automobile izuzetne izdržljivosti, otpornosti i elastičnosti, originalnog kvaliteta, napravljene od ABS plastike i INOX-a. Izrađene su od kvalitetne plastike, postojanih boja i sjaja. U prodaji su pokrivene sve vrste i modeli automobila sa tipičnim znakom proizvođača.

U prodaji su pokrivene sve vrste i modeli automobila sa tipičnim znakom proizvođača.

ALU ratkapne

Najkvalitetnije ratkapne koje su od ALIMINIJUMA (ALU-METAL) i koje idu po modelu i po veličini (colaži) i rasporedu šrafova. Pričvršćivanje na felnu direktno preko postojećih šrafova točka. Veličine: 13″, 14″, 15″

Pored dekorativnog svojstva ratkapne prvenstveno služe da smanje akumulaciju prljavštine i vlage na disk točka.



Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours