BELI SEO

Koristite beli SEO

Beli SEO. To je san, cilj i ulaz u bajkovit svet kako za zaposlene pretraživače, tako i za ljude koji glasaju za interesentni sadržaj i prirodnu a ne veštačku promociju.

Ako su se još davne, 2006. godine i dalje radili linkovi za pamćenje veza, neželjeni sadržaj bloga, i niz drugih metoda nepoštene promocije web lokacije, onda je u 2019. godini to postalo znatno teže.

Crni SEO

CRNI SEO je zabranjena promocija. Pretraživači se bore sa takvim metodama, jer to narušava strukturu i smanjuje kvalitet pretrage. Ako planirate da promovišete svoju web lokaciju na nepošten način, razmislite ponovo o tome. Ako je Internet projekat uhvaćen u crnom SEO, Vaša prezentacija će potpasti pod sankcije pretraživača.

Crno-beli SEO

Svaki SEO optimizator shvata da se neprirodno promovisanje na web lokaciji kažnjava od strane pretraživača bez objašnjenja. Pretraživačima nije potrebna svaka web stranica, posebno ne ona neproverena, da bi je stavili u TOP-10. To svakodnevno kontrolišu roboti za pretragu i posebno obučeni ocenjivači ljudi. Uostalom, nijedan pretraživač ne želi da se prepuni sa web lokacijama koje sadrže nezanimljiv ili zabranjen sadržaj. Ako niste previše upućeni u SEO, preporučujemo Vam da pročitate kako funkcioniše promocija. Ali ako se ipak odlučite da isprobate i zabranjene metode, ili obrnuto, ako ne želite počiniti disciplinske prekršaje u promociji, pročitajte listu zabranjenih ili crnih SEO trikova.

Beli SEO – RAD NA PROMOCIJI

Beli SEO - RAD NA PROMOCIJI
Beli SEO – RAD NA PROMOCIJI

Beli SEO (ili takozvana prirodna optimizacija) je niz mera za promociju Vaše web stranice koje ne krše pravila utvrđena pretraživačima.

Međutim, mnogi webmasteri i optimizatori nisu sigurni da „svetla“, tj. „bela“ promocija može dati očekivani rezultat u kratkom vremenskom periodu. I zaista, potpuno bela seo-promocija oduzeće vam mnogo više vremena u pogledu postizanja visokih pozicija u pretraživačima. Zaista, kako bi bili u toku sa beskrupuloznim konkurentima, web lokacija se mora brzo i raznovrsno razvijati. A to zauzvrat uključuje izgradnju iste veza na ne sasvim iskrenim načinima i verovatnije je reč o „sivom“, tj, „crno-belom“ SEO.

U ovom ćemo članku govoriti o belim metodama koje se koriste u SEO-u, a koje će pomoći Vašoj web lokaciji da uđe u TOP-ove pretraživače bez određenih rizika.

Unutrašnji rad na promociji – BELI SEO

Unutrašnji rad na promociji - BELI SEO
Unutrašnji rad na promociji – BELI SEO

Važno je da svaki vlasnik sajta koji planira da promoviše svoj resurs razume koncept „kvalitetnog sadržaja“. To je osnova interne optimizacije bilo koje stranice koja bi trebala biti u TOP-u rezultata pretraživača.
Punjenje web stranice kvalitetnim sadržajem, uključuje punjenje stranica tekstualnim materijalom koji ispunjava sledeće karakteristike:

1. Kvalitetan sadržaj za dobar beli SEO.

Jedinstvenost Vaše napisane prezentacije. Neprihvatljivo je koristiti materijale drugih ljudi koji su već objavljeni na drugim izvorima. Savršeni tekst se uvek povoljno upoređuje sa konkurentskim tekstovima. Prava tema se stvara „od nule“ i potpuno je posvećena upravo toj temi. Prepisivanje teme se može učiniti, ali pretraživači to prilično lako i jednostavno su u stanju da prepoznaju i da odmah sankcionišu.

Korisnost informacije koju nudite. Sam sadržaj postavljene prezentacije, bi trebao da bude zanimljiv korisniku i da pomogne njemu u traženju potrebnih informacija ili kupovinu proizvoda i usluga.

Razvodnjenost. Trudite se da tekst bude suv. Oslobodite se suvišnog smeća iz Vaših napisanih tekstova, tj. cenite vreme koje korisnik provodi na Vašim web stranama u nadi da će dobiti na njima korisni informativni materijal bez suvišnog smeća. Struktura Vašea napisane web prezentacije treba biti takva da ne nosi nikakav semantički teret.

Ekspertiza napisanih stranica. Sama napisana prezentacija, treba da sadrži puno korisnih informacija, treba biti informativan i relevantan. Korisnici tada, često dele takav sadržaj na društvenim mrežama, što će zauzvrat dati dodatni efekat u spoljnoj optimizaciji Vaše web lokacije.

Optimizacija web stranica. Ne zaboravite na kompetentnu optimizaciju, koja uključuje jednolično popunjavanje teksta ključnim upitima sa određenom učestalošću i bez neželjene pošte.

2. Provera HTML-a za Vaš BELI SEO.

Još jedna od metoda za beli seo je da se poveća validnost koda sajta. Ovo je preduslov pod kojim se mogu izbeći ozbiljne greške i budući kvarovi koji utiču na indeksiranje Vaše web prezentacije.

3. Brzina preuzimanja Vaše web prezentacije.

Što je veća brzina preuzimanje, bolja je upotrebljivost i bolji faktori ponašanja a time i ispunjen uslov za beli seo. Brzinu preuzimanja možete proveriti pomoću usluge PageSpeed Insights. Postoji puno metoda za povećanje brzine učitavanja sajta. Upotrebite Google-ova upustva o uvidima u PageSpeed Speed.

Make your web pages fast on all devices. ANALYZE … Read the latest Google Webmaster Central posts about performance & speed. Web Performance.

Speed up with the PageSpeed Modules. Run the open source PageSpeed Modules on your Apache or Nginx server to automatically rewrite and optimize …

GTmetrix is a free tool that analyzes your page's speed performance. Using PageSpeed and YSlow, GTmetrix generates scores for your pages and offers …

Fast page speeds on their websites. They had well-optimized sites that their creators had clearly designed for speed. On top of that, they found that the top-ranking …

Use this free Website Speed Test to analyze the load speed of your websites, and … The test is designed to help make your site faster by identifying what about a webpage is fast, slow, too big, and so on. … Our Improved Page Speed Reports.

See how your mobile site speed ranks compared to other top brands and learn how you can provide a faster, more frictionless mobile experience.

Page speed is a measurement of how fast the content on your page loads. What is Page SpeedPage speed is often confused with "site speed," which is …

Run a free website speed test from around the globe using real browsers at … loading waterfall charts, Page Speed optimization checks and suggestions for …

4. Tehnička obrađenost za BELI SEO.

Da bi metode „beli SEO“ ispravno funkcionisale, važno je obratiti pažnju na sledeće tehničke probleme:

– podešavanje robots.txt и sitemap.xml,
– uklanjanje duplikata stranica / sadržaja / metaoznaka,
– eliminacija prekinutih veza,
– podešavanje 301 za preusmeravanja,
– itd.

5. Postavljanje naslova.

Ispravno ispunjeni i jedinstveni naslov, opis, h1-h6, osnova su za dobar beli seo. Pravilno formirajte glavne seo-oznake. Ovo će pomoći da pretraživači dobro primete stranice, da napreduju u TOP-u i da konkurišu drugim sličnim web prezentacijama.

6. Struktura lokacije Vaše web prezentacije.

Jasna struktura lokacije i unutrašnje povezivanje je bitna odlika dobro napisane web prezentacije i osnova za beli SEO. Struktura treba da sadrži meni sa naslovima i kategorijama, na svim stranicama radi praktičnosti navigacije korisnika i pozitivnog uticaja na faktore u ponašanju; interno povezivanje radi poboljšanja upotrebljivosti i pravilne distribucije težine važnih stranica na web lokaciji.
 

Spoljašnji rad na promociji – BELI SEO

Spoljašnji rad na promociji - BELI SEO
Spoljašnji rad na promociji – BELI SEO

1. Društvene mreže i promocija za beli SEO.

Promocija na društvenim mrežama. Ovo treba rešavati u razumnim granicama. Profil veze koji raste kroz promociju na društvenim mrežama trebao bi biti što prirodniji.

2. Registracija u katalozima radi bolje vidljivosti prezentacije.

Registracija u katalozima. Nemojte zanemariti registraciju u „ŽIVO“, dobro moderiranim direktorijumima i ocenama poput Yandex.Catalog, Mail.Ru Rating, Rambler / TOP-100, itd. To će dodati težinu vašoj web lokaciji i dati razumevanje o konkurentnosti. Samim tim imate dobro odrađen belu SEO optimizaciju.

Garantovano sigurna promocija

Nažalost, ne postoji 100% garancija za sigurno postojanje Vaše web prezentacije na Internetu. Čak i ako koristite isključivo legalne metode, samo beli SEO, web prezentacija može uvek biti pod PS filterima, na primer, ako konkurenti kupuju veliki broj nekvalitetnih veza do vašeg resursa. Da biste sprečili da se ovo ne dogodi, trebalo bi pažljivo da se uključite u promociju, ne gubite vreme na crni SEO i svakodnevno pratite kritične pokazatelje uspešnosti web lokacije, preko web brojača posećenosti sajta.

Pročitati i pregledati sledeće linkove za promociju stranica:

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

By Vladan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru