2. Besplatni hosting

*Besplatni hosting* … Ne brinite više za Vaš postavljeni oglas i prezentaciju, ona će biti prikazana na ovim stranicama bez vremenskog ograničenja. Osim toga dobijate i besplatne sledeće usluge:

BESPLATNI HOSTING – Optimizovano za WordPress

Aktivno smo uključeni u razvoj baze koda WordPress-a, tako da možete biti sigurni da znamo sve sitnice ovog CMS-a svetske klase. Naš bogati set funkcija omogućava vam jednostavno upravljanje svojom web stranicom. Konstantno podešavamo našu platformu kako bismo osigurali produženje radnog vremena od 99,99%. Od naših servera do našeg tima za podršku i preko unapred instaliranih dodataka za predmemoriju, garantujemo da je sve prilagođeno najboljem WordPress hostingu.

Apsolutno besplatan web hosting

Imate ideju za stvaranje web promocije? Kod nas imate besplatni web hosting. Sve što treba na jednom mestu. Započnite svoje oglašavanje besplatno, započnite već danas!

Skoro neograničen prostor na disku i propusni opseg

Naš besplatan hosting web lokacija nudi najbolje mogućnosti za oglašavanje i postavljanje promocija. Zahvaljujući našoj tehnologiji lako možete opublikovati oglas, kreirati i rasti uz besplatnu platformu. Mislite li da ste spremni za ozbiljne projekte? Prijavite se i postavite svoju promociju već danas!

Brz i besplatan hosting na SSD-ovima

Nije tajna da je brzina web lokacije jednako važna kao i produženje radnog veka, sada će se vaša besplatna web lokacija učitati brže nego ikad ranije. Pouzdani namenski serveri sa procesorima Intel Kseon, 24 GB RAM-a i SSD-ove poslednje generacije su ono što našu tehnologiju zaista čini najsavremenijom. Povrh toga, najsavremeniji softver prilagođen kućnim uslugama vašu besplatnu veb stranicu služi bukvalno brzinom svetlosti i bržom od većine ostalih komercijalno oglašenih servisa.

Besplatan hosting za WordPress

Najbrži besplatni VordPress hosting s jednostavnim postupcima instalacije i automatizacije jednim klikom. Mi za vas pokrećemo promociju i sve je to besplatno! Pokrenite svoj besplatni oglas (sajt) za nekoliko minuta, koncentrišite se na svoj sadržaj, a ne na tehnologiju jer će se većina problema rešiti pomoću našeg automatizovanog WordPress motora.

BESPLATNI HOSTING – KARAKTERISTIKE

1. Web poddomen

BESPLATNI PODDOMEN

Dobijate besplatan web poddomen a vaša prezentacija biće prikazana kako na samom vašem poddomenu, tako i na ovoj naslovnoj stranici. To omogućava dvostruko povećanu vidljivost Vaše postavljene prezentacije. Vi sami birate naziv Vaše prezentacije a ona će se prikazati na linku u obliku (naziv).besplatnioglas.rs i imaće automatski povezane linkove od osnovnog sajta besplatioglas.rs do Vaše prezentacije.

2. Besplatni hosting

BESPLATNI HOSTING

Nemate brige oko hostinga vašeg domena. Mi besplatno nudimo mesto gde će se opublikovati Vaša prezentacija bez vremenskog ograničenja. Time ste skinuli brigu sa vrata jer sve oko uređenja prezentacije do njenog opublikovanja brinemo mi. Vaše je samo da nam dostavite tekstove i fotografije za željenu prezentaciju a ostale radnje oko postavljanja prezentacije i optimizacije obavljamo mi.

3. SEO optimizacija

SEO OPTIMIZACIJA

Sve stranice vaše prezentacije, biće opublikovane posle SEO optimizacije. Vaše je samo da nam pošaljete tekstove i fotografije za prezentaciju a ostale radnje oko prezentacije obavljamo mi. Predhodno Vam šaljemo osnovno što je potrebno da znate oko pisanja teksta kako bi napisani tekst zadovoljio osnovna SEO pravila i bio visoko rangiran od strane pretraživača. Optimiziamo celu prezentaciju a ne samo početnu stranicu …

4. Prijava na pretraživače

PRIJAVA NA PRETRAŽIVAČE

Pošto Vaša przentacija ima karakteristike sajta, mi ćemo prijaviti prezentaciju na sve najveće svetske pretraživače. Odmah pošto izvršimo SEO optimizaciju prezentacije, sajt prijavljujemo na sve veće pretraživače kako bi vaš sajt bio upisan i odmah postao funkcionalan. Googl, Yandex, Yahoo (Bing) su pretraživači na kojim najpre upisujemo Vašu prezentaciju, a kasnije i na mnoštvu manjih regionalnih pretraživača.

5. Postavljanje brojača

POSTAVLJANJE BROJAČA

Kako bi imali uvid u to koliko ljudi dnevno posećuje Vašu prezentaciju, na njoj postavljamo brojač posećenosti. Za brojač posećenosri koristimo pouzdan ruski Yandex brojač gde ćete u svako doba dana imati uvid kolika je prava posećenost Vaše prezentacije. Ovaj brojač smo odabrali stoga jer se nama pokazao dobro i praktično je nemoguće da se nasilno menja broj posetilaca i vrše druge zloupotrebe brojača sa bilo koje strane.

6. Katalog i zajednica

KATALOG I ZAJEDNICA

Kako bi Vaša prezentacija bila dobro opublikovana, istu prijavljujemo na više kataloga. Takođe za Vas pravimo zajednicu na Facebook-u. Ujedno u svim ovim katalozima ostavljamo link prema Vašem sajtu (prezentaciji) i to sve će u krajnoj meri pozitivno uticati na SEO optimizaciju Vaše prezentacije a samim tim i dovesti više zainteresovanih na Vaše napravljene WEB stranice. U facebook zajednici možete sami da ostvarite neposredan kontakt sa zainteresovanim osobama za Vaš proizvod ili uslugu koju im nudite.

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

By Vladan

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru