A7 BESPLATNI KATALOG

Upis u besplatni katalog i na socijalne mreže

Ako ste ikada pokušali sami da promovišete svoju web lokaciju, verovatno ste svesni da je to, blago rečeno, teško. Ali sajt je potreban da bi se mogao videti. Dakle, SEO optimizacija je nešto bez čega ne možete ako želite da budete posećeni. Mi predlažemo upis na socijalne mreze i upis u besplatni katalog radi ostvarivanja besplatnih povratnih veza ka vašem sajtu. Pored toga, da bi se zadržali na vrhu rezultata pretraživanja, potrebno je da ovo radite redovno, pažljivo analizirajući i birajući metode optimizacije. N cilj je da podelimo informacije o nekoliko SEO alata koji u velikoj meri olakšavaju proces vidljivosti vaše web lokacije sa pristojnim pozicijama i prometom. Danas ćemo govoriti o spoljnim vezama ili, bolje rečeno, kako doći do stvarno kvalitetnih veza i do odličnih web lokacija. Postoji mnogo različitih izvora i metoda za dobijanje povratnih veza, ali nisu svi podjednako korisni, a neki su beskorisni ili čak štetni. Pre, je u SEO optimizaciji broj veza igrao presudnu ulogu, ali sada je u osnovi njihov kvalitet. Odnosno, nema smisla objavljivati veze svuda i gde god je to moguće, to je gubljenje vremena i truda. Nudimo Vam pregled izvora, odnosno linkove koji će biti najkorisniji za promociju vaših prezentacija. Upisom u besplatni katalog i socijalne resurse sdobijate sjajno sredstvo za izgradnju veza. Na primer, Pinterest, koji je mnogim ljudima poznat, je jedno od najpopularnijih mesta za linkove sajtova. Kada svoj sadržaj delite na Pinterestu, on ne samo da stvara povratnu vezu, već i prikazuje vaš obeleživač (link) mnogim korisnicima, stvarajući određenu količinu relevantnog saobraćaja na vašoj web lokaciji. Web lokacije slične Pinterestu i neke druge o kojima ovde raspravljamo mogu vam zaista pomoći da stvorite kvalitetne povratne veze koje povećavaju status vaše web lokacije u pretraživačima kao što su Yandex, Google, Yahoo, Bing, i drugi. Imajte na umu da pretraživači više pažnje posvećuju kvalitetnim linkovima, nego količini povratnih linkova.

Koje sajtove (besplatni katalog i socijalne mreže) za promociju i oglašavanje svoga sajta je najbolje koristiti?

Različite web lokacije za društvenih mreža su osmišljene u različite svrhe. Mi ćemo Vam govoriti samo o onim vezama koje zaista mogu pomoći vašoj web lokaciji. Od početka 2019. godine, mi smo analizirali mnoge web stranice koje omogućavaju objavljivanje sadržaja i veza i sastavili listu zaista moćnih sajtova za promociju web stranica. Neke od ovih web lokacija su veoma popularne i zato ih već verovatno znate.

1. Pinterest.com – (besplatni katalog i socijalne mreže)

Pinterest – 175 miliona prosečnog mesečnog prometa, otprilike 80 odsto žena. Trenutno je Pinterest objavio preko 50 milijardi pinova. Ovo je sjajna platforma za hosting vašeg sadržaja, uključujući indeksirani link. Mnogo je zanimljivih materijala dizajnera, umetnika, kompanija koji nude svoje proizvode, postoji potraga sa zahtevima i oznakama.

2. Twitter.com – (besplatni katalog i socijalne mreže)

Tvitter, sa 335 miliona aktivnih korisnika mesečno, je neverovatan. Možda ovo nije najprikladnije mesto za objavljivanje sadržaja, ali ima veliku korisničku bazu, Tvitter je odlično mesto za objavljivanje najava i linkova, kako biste privukli saobraćaj. Privatnici i kompanije, bez ograničenja, mogu ga besplatno koristiti za postavljanje veza, najava i slika, za koje je potrebna trenutna pažnja.

3. Dribble.com – (besplatni katalog i socijalne mreže)

Dribble je odlično mesto za dobijanje povratnih informacija o SEO za vašu web lokaciju. Dribble je napravljen za kreativne ljude. Ako Vas zanima grafički i vizuelni dizajn, onda vam on još više odgovara.

4. Folkd.com – (besplatni katalog i socijalne mreže)

Folkd je takođe zgodan sajt za postavljanje linkova, koji koristi jedinstvenu funkcionalnost za društveno pretraživanje koje radi po principu pretraživača. Što više veza stekne folk (glasova), to je viši rang za pretragu.

5. Reddit.com – (besplatni katalog i socijalne mreže)

Reddit je bez sumnje jedno od najstarijih i najboljih sajtova za društveno oglašavanje. Ovde svaki korisnik kreira svoju listu markera, koje može da komentariše, poveća ili smanji rejting publikacije. Reddit je neophodan alat za brzo promovisanje sopstvene web stranice. Ne zaboravite da delite svoje veze na reddit.

6. Slashdot.org – (besplatni katalog i socijalne mreže)

Slashdot je odlična opcija za objavljivanje sopstvenih materijala i linkova. Slashdot usluga na ovu temu je tehnička, bliža igrama, računarskom hardveru i upravljanju sigurnošću.

7. Scoop.it – (besplatni katalog i socijalne mreže)

Scoop – nudi pogodno rešenje za kreiranje veza, sa mogućnošću praćenja i analize publikacija. Sajt nudi dve vrste korišćenja – besplatno za pojedince i plaćenu opciju za poslovanje.

8. Diigo.com – (besplatni katalog i socijalne mreže)

Diigo je mesto društvenog knjižnog oglašavanja za učenike, studente i njihove nastavnike. Odlika kompanije Diigo je jednostavnost objavljivanja i praćenja materijala. Diigo je idealan za publikacije o statistikama, analitikama ili bilo kakvim istraživanjima.

9. Pearltrees.com – (besplatni katalog i socijalne mreže)

U Pearltrees-u je sve jednostavno i to ga izdvaja od web lokacija na kojima možete da kreirate kolekcije svojih omiljenih veza.

Upis u besplatni katalog i na socijane mreže treba izvoditi krajnje pažljivo. Skrećemo Vam pažnju na činjenicu da veze u gore navedenim izvorima treba postaviti mudro, i po mogućnosti ih okružiti originalnim tekstom i ilustracijama.

Svi besplatni servisi – besplatni katalog

1. Besplatni poddomen

Vaš sajt (prezentacija) biče prikazana kako na ovoj naslovnoj stranici besplatnioglasi.rs tako i na posebno napravljenom poddomenu. To sve Vam omogućava da Vaša postavljena prezentacija bude primećena od velikikog broja zainteresovanih za Vaš proizvod ili uslugu koju nudite. Naravno to sve se odražava i na broj poseta prezentacije koju ste napravili. Na samoj prezentaciji postavljamo i mogućnost da zainetresovani mogu da pronađu Vašu prezentaciju i preko društvenih mreža. Sami možete da izaberete ka kojim društvenim mrežama će voditi ka Vašoj prezentaciji.

2. Besplatni logo

Radimo dizajn za Vaš logo i ujedno zajedno biramo podlogu (temu) gde će se nalaziti vaša prezentacija za proizvod ili uslugu. Ukoliko nemate svoj logo preko našeg grafičkog redaktora Vama ćemo dati predloge izgleda i postavićemo logo, kako na samoj prezentaciji, tako i na proizvodima koje nudite. Time pojačavate prepoznatljivost Vaše firme i samog brenda koga zastupate. Osim toga na samoj prezentaciji koja može imati više stranica u saradnji sa Vama zajedno biramo odgovarajuću temu koja Vama odgovara.

3. Besplatni tekst

Vi samostalno pišete svoj tekst za prezentaviju proizvoda ili usluge koju nudite, a mi ćemo ga prilagoditi tako da bude dobro SEO optimiziran. Pisanje teksta spada u deo SEO optimizacije i u tu svrhu poslaćemo Vam niz početnih smernica koje trebate da ispunite da bi Vaš tekst bio optimiziran i prihvaćen od najvećih svetskih pretraživača i dobro rangiran. U SEO optimizaciju osim teksta, spada i optimizacija fotografija, koje ćemo prilagoditi za prikaz na Vašoj prezentaciji (optimiziramo fotografije, kako bi sama WEB stranica mogla jednostavno i brzo da se učita i otvori).

4. Besplatni SEO

Ceo sajt a posebno naslovna strana mora biti SEO usklađena i optimizirana kako bi drugi zainteresovani mogli da vide šta to Vi nudite. U tu svrhu, koristimo programe za optimizaciju gde je optimizacija stranica prikazana na skali od 0-100. U rad, puštamo samo one stranice koje su ocenjene sa koeficijentom od i preko 80, što ukazuje da je sama stranica dobro optimizirana. Ukoliko ne zadovoljava ovaj uslov tekst i fotografije vraćamo Vama na doradu ili mi sami dorađujemo jer neoptimizirane stranice ne prikazujemo na ovom sajtu.

5. Besplatni brojač

Na Vašoj web stranici postavljamo Yandex brojač, koji vam omogućuje da imate uvid u posećenost svoje prezentacije. Web brojač je idealno sredstvo pomoću koga ćete imati u svakom momentu tačno stanje posećenosti Vaše WEB lokacije i pomoću koga možete lako da planirate dalja dejstva u vezi sa popularizacijom prezentacije. Najveću pomoć besplatni brojač će Vam pružiti kada otpočne kampanja i masovni pregled Vaših stranica jer tu ćete moći da za svaki dan utvrdite koji je način oglašavanja za Vas najplodonosniji i koji tip marketinga će te koristiti.

6. Besplatna verifikacija

Vašu postavljenu prezentaciju prijavljujemo na najveće svetske pretraživače: Google, Yahoo (Bing), Yandex i dr. Osim na tim pretraživačima postavljena prezentacija će se pojaviti i na nizu manjih lokalnih pretraživaća. Samo prijavljivanje na najveće svetske pretraživače spada u deo SEO optimizacije jer samo tako potpuno besplatno primaćete veliki broj posetioca potpuno besplatno. Zato je potrebno dobro optimizirati prezentaciju kako bi sama prezentacija bila dobro rangirana na pretraživačima.

7. Besplatni katalog

Posle izrade prezentacije istu prijavljujemo u najvćim srpsko-hrvatskim jezičnim katalozima, za veći br. posetioca. Veliki broj posetioca vama će stizati preko društvenih mreža kao i sa sajtova koji dozvoljavaju upise u svoj katalog. Zainteresovani posetioci mogu dakle Vašu prezentaciju pronaći i na drugom sajtu gde je postavljen direktnii link ka Vašem sajtu. Baš iz tog razloga postavljenu prezentaciju publikujemo i u katalozima drugih oglašivača i ostvarujemo dobre “bele” veze, a što u krajnjoj liniji utiče i na samu vidljivost i posećenost Vaše prezentacije.

8. Besplatna zajednica

Mi Vam omogućavamo da možete lako da komunicirate preko facebook zajednice,…. ujedno za Vas pravimo i facebook stranice. Najpre otvaramo facebook stranice i publikujemo Vašu novu prezentaciju kako bi bila vidljiva velikom broju korisnika. Kada ovu publikaciju završimo onda idemo na formiranje facebook zajednice, i nju ostavljamo slobodnu (otvorenu) kako bi svi zainteresovani za Vaš proizvod ili uslugu mogli da se pridruže ovoj zajednici. Preko ove facebook zajednice, Vi ste u mogućnosti da neposredno komunicirate sa kupcima Vaših proizvoda ili usluga.

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

By Vladan

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru