A2 BESPLATNI LOGO

BESPLATNI LOGO KARAKTERISTIKE

  • Za Vaš brend pravimo logo u našem dizajn programu
  • Usvojeni logo postavljamo na Vašoj prezentaciji
  • Logo koristimo u prezentaciji proizvoda (usluga)

*Napomena 1 – Ukoliko imate već svoj logo za kompaniju tada njega koristimo ili ga korigujemo po Vašoj želji.

*Napomena 2 – Logo izrada je u potpunosti besplatna i spada u odeljak pružanja svih besplatnih usluga

Zašto nam je logo potreban ?

Logo upotreba je pre svega potrebna radi brenda proiyvoda ili usluga koje nudite kupcima.

Šta je to logo?

Na prvi pogled, ovo je veoma jednostavno pitanje. Naravno, ovo je ikona na automobilu, ikona na šokoladici, ikona na frižideru ili televizoru, na pakovanju cigareta … Međutim, nije tako jednostavno, reč “logo” ima puno značenja. Kao i mnogo reči koje opisuju ono što se obično naziva logotipom.

* Mark – oznaka.

Prepoznatljivi simbol koji se koristi za identifikaciju vlasnika ili prilikom autentičnosti proizvoda. Kao što možda pretpostavljate, simboli su počeli da se koriste veoma dugo. Ljudi su obeležavali svoju stoku, grnčariju itd. Poznata je činjenica da su indijski zanatlije svoje radove potpisivali pre 3000 godina pre nego što su slali svoje proizvode u Iran. Čak su i u te dane postojali laži. U svom čistom obliku, malo ko sada koristi “Mark” za identifikaciju svog proizvoda već se danas najčešće koristi pri kreiranju korporativnog identiteta.

* Trademark – zaštitni znak.

To je naziv ili simbol koji se koristi da naznači da ovaj proizvod proizvodi određena kompanija i ima zakonsku registraciju. Označeno sa (TM) u krugu. Nećemo nabrajati žigove pod ovim člankom. Svako od vas lako će navesti bar desetak, jer se lako pamte.

* Wordmark – zaštitni znak.

Jeste zaštitni znak i on se obično sastoji od naziva kompanije napisanog originalnim fontom i dizajniranim posebno za ovu kompaniju. Prednosti wordmarka je ta da je logotip toliko rasprostranjen u našem svetu da je postalo vrlo teško razlikovati jedan logotip od drugog. Korišćenjem imena kompanije rešava se problem identifikacije. Ali postoje i nedostaci, ukoliko nivo performansi nije visok i ukoliko zaštitni znak bez simbola nema dovoljno harizme tada mogućnost njegovog pamćenja značajno opada.

(LOGO) Svi besplatni servisi – besplatni logo

1. Besplatni poddomen

Vaš sajt (prezentacija) biče prikazana kako na ovoj naslovnoj stranici besplatnioglasi.rs tako i na posebno napravljenom poddomenu. To sve Vam omogućava da Vaša postavljena prezentacija bude primećena od velikikog broja zainteresovanih za Vaš proizvod ili uslugu koju nudite. Naravno to sve se odražava i na broj poseta prezentacije koju ste napravili. Na samoj prezentaciji postavljamo i mogućnost da zainetresovani mogu da pronađu Vašu prezentaciju i preko društvenih mreža. Sami možete da izaberete ka kojim društvenim mrežama će voditi ka Vašoj prezentaciji.

2. Besplatni logo

Radimo dizajn za Vaš logo i ujedno zajedno biramo podlogu (temu) gde će se nalaziti vaša prezentacija za proizvod ili uslugu. Ukoliko nemate svoj logo preko našeg grafičkog redaktora Vama ćemo dati predloge izgleda i postavićemo logo, kako na samoj prezentaciji, tako i na proizvodima koje nudite. Time pojačavate prepoznatljivost Vaše firme i samog brenda koga zastupate. Osim toga na samoj prezentaciji koja može imati više stranica u saradnji sa Vama zajedno biramo odgovarajuću temu koja Vama odgovara.

3. Besplatni tekst

Vi samostalno pišete svoj tekst za prezentaviju proizvoda ili usluge koju nudite, a mi ćemo ga prilagoditi tako da bude dobro SEO optimiziran. Pisanje teksta spada u deo SEO optimizacije i u tu svrhu poslaćemo Vam niz početnih smernica koje trebate da ispunite da bi Vaš tekst bio optimiziran i prihvaćen od najvećih svetskih pretraživača i dobro rangiran. U SEO optimizaciju osim teksta, spada i optimizacija fotografija, koje ćemo prilagoditi za prikaz na Vašoj prezentaciji (optimiziramo fotografije, kako bi sama WEB stranica mogla jednostavno i brzo da se učita i otvori).

4. Besplatni SEO

Ceo sajt a posebno naslovna strana mora biti SEO usklađena i optimizirana kako bi drugi zainteresovani mogli da vide šta to Vi nudite. U tu svrhu, koristimo programe za optimizaciju gde je optimizacija stranica prikazana na skali od 0-100. U rad, puštamo samo one stranice koje su ocenjene sa koeficijentom od i preko 80, što ukazuje da je sama stranica dobro optimizirana. Ukoliko ne zadovoljava ovaj uslov tekst i fotografije vraćamo Vama na doradu ili mi sami dorađujemo jer neoptimizirane stranice ne prikazujemo na ovom sajtu.

5. Besplatni brojač

Na Vašoj web stranici postavljamo Yandex brojač, koji vam omogućuje da imate uvid u posećenost svoje prezentacije. Web brojač je idealno sredstvo pomoću koga ćete imati u svakom momentu tačno stanje posećenosti Vaše WEB lokacije i pomoću koga možete lako da planirate dalja dejstva u vezi sa popularizacijom prezentacije. Najveću pomoć besplatni brojač će Vam pružiti kada otpočne kampanja i masovni pregled Vaših stranica jer tu ćete moći da za svaki dan utvrdite koji je način oglašavanja za Vas najplodonosniji i koji tip marketinga će te koristiti.

6. Besplatna verifikacija

Vašu postavljenu prezentaciju prijavljujemo na najveće svetske pretraživače: Google, Yahoo (Bing), Yandex i dr. Osim na tim pretraživačima postavljena prezentacija će se pojaviti i na nizu manjih lokalnih pretraživaća. Samo prijavljivanje na najveće svetske pretraživače spada u deo SEO optimizacije jer samo tako potpuno besplatno primaćete veliki broj posetioca potpuno besplatno. Zato je potrebno dobro optimizirati prezentaciju kako bi sama prezentacija bila dobro rangirana na pretraživačima.

7. Besplatni katalog

Posle izrade prezentacije istu prijavljujemo u najvćim srpsko-hrvatskim jezičnim katalozima, za veći br. posetioca. Veliki broj posetioca vama će stizati preko društvenih mreža kao i sa sajtova koji dozvoljavaju upise u svoj katalog. Zainteresovani posetioci mogu dakle Vašu prezentaciju pronaći i na drugom sajtu gde je postavljen direktnii link ka Vašem sajtu. Baš iz tog razloga postavljenu prezentaciju publikujemo i u katalozima drugih oglašivača i ostvarujemo dobre “bele” veze, a što u krajnjoj liniji utiče i na samu vidljivost i posećenost Vaše prezentacije.

8. Besplatna zajednica

Mi Vam omogućavamo da možete lako da komunicirate preko facebook zajednice,…. ujedno za Vas pravimo i facebook stranice. Najpre otvaramo facebook stranice i publikujemo Vašu novu prezentaciju kako bi bila vidljiva velikom broju korisnika. Kada ovu publikaciju završimo onda idemo na formiranje facebook zajednice, i nju ostavljamo slobodnu (otvorenu) kako bi svi zainteresovani za Vaš proizvod ili uslugu mogli da se pridruže ovoj zajednici. Preko ove facebook zajednice, Vi ste u mogućnosti da neposredno komunicirate sa kupcima Vaših proizvoda ili usluga.

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

By Vladan

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru