BESPLATNI MARKETING

BESPLATNI MARKENTIG – BESPLATNI OGLAS. Ovde možete videti sve servise koje možete potpuno besplatno iskoristiti i napraviti tako da vaš marketing bude kvalitetno napravljen i u skladu sa SEO standardima.

* PRIPREMA MARKETINGA

* UPOTREBA MARKETINGA

1. CILJ (BESPLATNI MARKETING)

Da biste odabrali pravu svrhu oglašavanja, odgovorite na pitanje: “Šta želim postići ovim oglasom?” Na primer, to može biti povećanje prodaje na web lokaciji, povećanje broja preuzimanja aplikacije ili povećanje svesti o brendu.

2. PUBLIKA (BESPLATNI MARKETING)

Setite se šta znate o ljudima koje želite upoznati (koliko imaju godina, gdje žive itd.) I odaberite odgovarajuće demografske i ponašajne ​​karakteristike za svoju publiku.

3. PRIKAZIVANJE (BESPLATNI MARKETING)

Sada je vreme da odlučite gde želite da prikazujete svoje oglase. To može biti Facebook, Instagram, Messenger, Publika mreža – ili sve odjednom. Pored toga, u ovoj fazi možete odabrati mobilne uređaje na kojima ćete prikazivati oglase.

4. BUDŽET (BESPLATNI MARKETING)

Navedite dnevni budžet ili budžet za celo vreme trajanja reklame, kao i period u kome želite da prikažete oglas. Zahvaljujući tome, nikada nećete potrošiti više nego što želite.

5. FORMAT (BESPLATNI MARKETING)

Одаберите између шест формата огласа – они су оптимизовани за било који уређај и брзину везе. Можете приказати једну или више слика или видео записа у једном огласу.

6. NARUDŽBINA (BESPLATNI MARKETING)

Predani oglasi ići će na aukciju, a mi ćemo početi da ih prikazujemo ljudima.

7. UPRAVLJENJE (BESPLATNI MARKETING)

U upravljačkom delu oglasa možete da pratite performanse tekuće kampanje i da je uređujete. U ovom alatu možete videti koja verzija reklame je donela najbolje rezultate, kao i proceniti efikasnost prikaza oglasa i izvršiti potrebne promene.

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru