Od: Karika Group D.O.O <office@karikagroup.com> Predmet: DEPILEVE VOSAK ZA DEPILACIJU – OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE
Sadržaj poruke: www.karikagroup.com Već preko dve decenije posvećeni smo industriji lepote i posedujemo veliko iskustvo u izboru preparata i opreme za kozmetičke salone, spa centre i hotele.

KARIKA Group je ekskluzivni uvoznik i distributer španske firme DRV, proizvođača voskova za depilaciju, topilica za depilaciju, preparata i opreme. Doneli smo u Vaše salone svetski poznate brendove DEPILEVE, ANESI, CRISNAIL, NORDBERG SOLINGEN, BELFEET, YLAS I VELONU.

Svakodnevno donosimo u Vaše salone tople voskove, hladne voskove u patroni, film voskove za depilaciju osetljivih i intimnih delova tela, topilice, preparate za pre i posle depilacije, trake i špatule za depilaciju, celuloznu konfekciju i prekrivače za krevet, instrumente i preparate za pedikir i manikir, profi lakove za nokte sa produženim trajanjem, preparate za bazični kozmetički tretman, dezinfekciona sredstva i još mnogo toga.
Nastojimo da ispunimo sva očekivanja naših klijenata, ali i neprestano radimo na unapredjenju našeg poslovanja. Uveli smo stalne popuste skoro za sve proizvode od 5-20%.

Od puštanja ovog sajta moći ćete da nam putem on-line prodavnice pošaljete Vašu korpu za narudžbinu. U okviru sajta možete i da se registrujete kako bi besplatno dobili štampani Cenovnik-katalog. Takođe na sajtu možete da pogledate protokole, kao i video klipove na stranici Video edukacija, koji unapređuju Vaše znanje i čine da vam se Vaš klijent uvek vraća.
Od prošlog meseca možete da nas pratite i na Instagramu #karikagroup.

Danas Karika ima na hiljade zadovoljnih klijenata koji kupuju u našim dvema prodavnicama u Beogradu, kao i kod našeg distributera u Nišu. Osim toga vršimo i dostavu brzom poštom na svaku adresu u Srbiji ali i u Beogradu.
Jednostavno….nema boljeg mesta gde ćete naći vrhunski kvalitet, profesionalni savet, dobru cenu i veliki asortiman proizvoda za Vaš luksuz i naše partnerstvo.
011/2607 794, 063/300 132
vosak za depilaciju, film vosak, topli vosak, hladan vosak, vosak u patroni, kozmeticki preparati, kozmeticki saloni, kozmetika, prirodna kozmetika, kozmetika za salone, lepota i nega, kozmeticarka
NEGA LICA I TELA

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

By Vladan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru