Od: DAMIAN DREWLO <cfinancials11@gmail.com> Predmet: Nudimo Novcane Pozajmice
Sadržaj poruke: Dragi kupče,
Hvala vam što ste odabrali kredit od ove kreditne tvrtke. Želim da znate da možete dobiti zajam od ove tvrtke. Ovim vas želimo obavijestiti da se ovaj zajam nudi s ukupnom kamatom od 3% te da je ovo registrirano i odobreno poduzeće za zajmove. Ovim vas također želimo obavijestiti da smo u partnerstvu sa osiguravajućim društvom koje jamči našu pouzdanost.
Uvjeti za odobrenje su sljedeći
*Svi krediti podliježu konačnoj provjeri. *Otplata kredita započet će 6 mjeseci nakon što primite zajam. *Zajam će biti poslan u skladu s opcijama prijenosa koje ste odabrali između Banke i bankovnog prijenosa, Western Uniona ili novčanog grama te putem kurirske službe za dostavu. *Zajam će proći proces potpisivanja ugovora o zajmu. *Maksimalni rok zajma je 30 godina. *Naš odvjetnik će protiv vas poduzeti pravne radnje ako ne otplatite zajam na očekivani datum. *Podnositelji zahtjeva koji ne mogu podmiriti otplatu dobit će još 4 tjedna počeka prije nego što se protiv vas poduzmu pravne radnje. *Zajmoprimac mora imati najmanje osamnaest (18) godina.
Javite mi se ako se slažete i želite da nastavimo kako bih vam mogao poslati obrazac zahtjeva za kredit koji morate ispuniti i javiti mi se sada.
Pozdrav
1(613) 209-4044

POSAO, KNJIGE I ČASOPISI, USLUGE

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

By Vladan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru