Od: Hélène Villy <helevilly@gmail.com> Predmet: Povjerljiv zajam novca bez banke
Sadržaj poruke: Pozdrav gospođo i g.
Ja sam Hélène Villy, trgovac i vlasnik dva velika skladišta distribucije prehrambenih proizvoda i imam kapital koji će se koristiti za odobravanje kratkoročnih i dugoročnih zajmova u rasponu od 1.500 do 25.000.000 eura svakoj ozbiljnoj osobi koja želi ovaj zajam novca za potrošnju , ili stvaranje poslovanja, ili ulaganje u nekretnine. Ovo je vrlo siguran i brz zajam za novac. 2% kamate godišnje ovisno o posuđenom iznosu jer ne želim kršiti zakon o lihvarenju jer sam privatan. Možete otplaćivati ​​najviše 1 do 30 godina, ovisno o posuđenom iznosu. Novčani zajam između pojedinaca 100% na mreži, transparentan zajam za novac, brzi odgovor i pružanje ekspresnih sredstava … 100% pojedinaca ima koristi od mog zajma za novac po fiksnoj stopi i dospijeću fiksne nadoknade.
Hipotekarni zajam je vjerojatno najvažniji zajam koji ćete ikada dati u svom životu. To je način financiranja rezerviran za kućanstva koja žele steći nekretninu (kao glavno prebivalište ili kao ulaganje u najam), za izgradnju kuće ili za obavljanje poslova.
Zajam za potrošački novac je zajam novca između vas i mene, Hélène. Ovaj potrošački zajam za novac rezerviran je za pojedince kojima je zabranjeno bankarstvo ili bez bankovnih zabrana.
Za više informacija, kontaktirajte me putem moje osobne e -pošte ispunjavanjem donjeg obrasca.
e-mail: helevilly@gmail.com
Kontakt obrazac: Ime……….. Ime………….. Adresa………… Profesija……….. Iznos u zajmu novca …………. Procijenjeno trajanje novčanog zajma …………. Cilj zajma novca …………
Prihvaćena zemlja: Francuska, Njemačka, Belgija, Švicarska, Kanada, Hrvatska, Srbija, Austrija, Poljska, Estonija, Litva.
Pozdrav
helevilly@gmail.com

RAZNOOglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

By Vladan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru