Od: ELS <idjordjevic@elssec.rs> Predmet: Službenik obezbeđenja
Sadržaj poruke: Privredno društvo “ELS” d.o.o. osnovano je marta 2014. kao preduzeće u delatnosti privatnog obezbeđenja.
Iako mladi, postavljanjem idealnog odnosa visokih standarda i nivoa performansi sa jedne strane, kao i iskusnog rukovodećeg kadra sa druge, pozicionirali smo se kao jedna od najuglednijih kompanija na tržištu.
Zbog proširenja obima posla potražujemo licencirane službenike obezbeđenja koji će doprineti rastu našeg poslovnog uspeha u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Kraljevu, Kuli, Zrenjaninu, Bačkoj Palanci.
Uslovi: – Minimum srednja stručna sprema – Da su psihofizički sposobni za obavljanje poslova fizičko-tehničkog obezbeđenja – Da kandidat nije osuđivan i da nije pokrenut krivični postupak, niti pokrenuta istraga za krivična dela iz nadležnosti sudova i tužilaštva (Dokaz: uverenje iz suda, uverenje iz MUP-a)
Prednost i posebne pogodnosti za:
– Kandidate koji imaju licencu za obavljanje poslova privatnog obezbeđenja, – Kandidatima koji ne poseduju licencu nudimo stručnu obuku za potrebe licenciranja za poslove privatnog obezbeđenja u skladu sa Zakonom i polaganje stručnog ispita. Nudimo: – Dobru organizaciju posla i sigurnost zagarantovanu zakonom o radu – Mogućnost napredovanja za perspektivne kandidate – Rad u stručnom timu kompanije – Edukaciju i profesionalno usavršavanje
Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite dinamičnom ELS timu, očekujemo Vašu prijavu.
CV možete poslati na mail idjordjevic@elssec.rs ili se javiti putem telefona na 061/781812
061781812
posao, službenik obezbeđenja, obezbeđenje
POSAO

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

By Vladan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru