(BESPLATNI WEB) – BESPLATNE WEB STRANICE

*BESPLATNI WEB* … Besplatno dobijate web stranice i besplatne sledeće usluge

BESPLATNI WEB PO VAŠIM POTREBAMA

Ukoliko ste spremni ste za pokretanje prve stranice Vaše prezentacije trebate da znate da je za prezentaciju neophodna dobra kuća. Dobre kuće dolaze u mnogim oblicima i veličinama, a možda upravo sada tražite dobru lokaciju za svoju web prezentaciju. Na kraju krajeva, ovaj besplatan hosting jeste sjajan način da se Vaš proizvod ili usluga opublikuje.

Postoji mnogo potpuno besplatnih hosting lokacija, i mada su neke od njih vrlo ograničene u mogućnostima, druge su velikodušne u pogledu onoga što nude. A kod nekih hostinga postoji i mogućnost dodavanja plaćenih dodataka, poput e-pošte ili tehničke podrške. Mi nudimo za Vas najbolje rešenja, da nam pošaljete svoje tekstove i fotografije za ono što nudite potencijalnim kupcima a mi ćemo postaviti Vašu prezentaciju potpuno besplatno.

Ako tražite besplatnog veb domaćina, trebali biste biti oprezni.  Možete naići na ograničenu memoriju, sporije brzine preuzimanja i probleme sa performansama. Poslednja stvar koja vam je potrebna je web lokacija koja često nije dostupna zbog zastoja….. Mi nudimo besprekorne performanse za postavljanje Vaše prezentacije. Ujedno svaku Vašu stranicu SEO optimiziramo tako da bude lako čitljiva pretraživačima.

Neke kompanije za besplatan hosting čak pokušavaju da minimiziraju troškove ugrožavajući vašu bezbednost zbog korišćenja nekvalitetnih servera ili zastarelog softvera. Morate znati kome zaista možete verovati…. Naši serveri su pouzdani i dobri i u stanju su da podnesu i najveće napore u smislu bezbednosti i saobraćaja.

BESPLATNI WEB – KARAKTERISTIKE

1. Web poddomen

BESPLATNI PODDOMEN

Dobijate besplatan web poddomen a vaša prezentacija biće prikazana kako na samom vašem poddomenu, tako i na ovoj naslovnoj stranici. To omogućava dvostruko povećanu vidljivost Vaše postavljene prezentacije. Vi sami birate naziv Vaše prezentacije a ona će se prikazati na linku u obliku (naziv).besplatnioglas.rs i imaće automatski povezane linkove od osnovnog sajta besplatioglas.rs do Vaše prezentacije.

2. Besplatni hosting

BESPLATNI HOSTING

Nemate brige oko hostinga vašeg domena. Mi besplatno nudimo mesto gde će se opublikovati Vaša prezentacija bez vremenskog ograničenja. Time ste skinuli brigu sa vrata jer sve oko uređenja prezentacije do njenog opublikovanja brinemo mi. Vaše je samo da nam dostavite tekstove i fotografije za željenu prezentaciju a ostale radnje oko postavljanja prezentacije i optimizacije obavljamo mi.

3. SEO optimizacija 

SEO OPTIMIZACIJA

Sve stranice vaše prezentacije, biće opublikovane posle SEO optimizacije. Vaše je samo da nam pošaljete tekstove i fotografije za prezentaciju a ostale radnje oko prezentacije obavljamo mi. Predhodno Vam šaljemo osnovno što je potrebno da znate oko pisanja teksta kako bi napisani tekst zadovoljio osnovna SEO pravila i bio visoko rangiran od strane pretraživača. Optimiziamo celu prezentaciju a ne samo početnu stranicu …

4. Prijava na pretraživače

PRIJAVA NA PRETRAŽIVAČE

Pošto Vaša przentacija ima karakteristike sajta, mi ćemo prijaviti prezentaciju na sve najveće svetske pretraživače. Odmah pošto izvršimo SEO optimizaciju prezentacije, sajt prijavljujemo na sve veće pretraživače kako bi vaš sajt bio upisan i odmah postao funkcionalan. Googl, Yandex, Yahoo (Bing) su pretraživači na kojim najpre upisujemo Vašu prezentaciju, a kasnije i na mnoštvu manjih regionalnih pretraživača.

5. Postavljanje brojača

POSTAVLJANJE BROJAČA

Kako bi imali uvid u to koliko ljudi dnevno posećuje Vašu prezentaciju, na njoj postavljamo brojač posećenosti. Za brojač posećenosri koristimo pouzdan ruski Yandex brojač gde ćete u svako doba dana imati uvid kolika je prava posećenost Vaše prezentacije. Ovaj brojač smo odabrali stoga jer se nama pokazao dobro i praktično je nemoguće da se nasilno menja broj posetilaca i vrše druge zloupotrebe brojača sa bilo koje strane.

6. Katalog i zajednica

KATALOG I ZAJEDNICA

Kako bi Vaša prezentacija bila dobro opublikovana, istu prijavljujemo na više kataloga. Takođe za Vas pravimo zajednicu na Facebook-u. Ujedno u svim ovim katalozima ostavljamo link prema Vašem sajtu (prezentaciji) i to sve će u krajnoj meri pozitivno uticati na SEO optimizaciju Vaše prezentacije a samim tim i dovesti više zainteresovanih na Vaše napravljene WEB stranice. U facebook zajednici možete sami da ostvarite neposredan kontakt sa zainteresovanim osobama za Vaš proizvod ili uslugu koju im nudite.

___________________________

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru