CIKLAMA OGLASI – POSTAVITE OGLAS

CIKLAMA OGLASI
  Na ovoj stranici možete direktno postaviti svoj oglas na CIKLAMA OGLASIMA. CIKLAMA OGLASI su jedan oglasnik u okviru KOLOR OGLASA, te ukoliko postavljate svoj oglas na više oglasnika, izmenite tekst Vašeg oglasa, tako da smisao oglasa ostane isti a da u pretraživačima on ne bi potpao u SPAM. Posebno se ovo odnosi na naslov CIKLAMA OGLASA. To znači da ukoliko postavljate i na drugim oglasnim tablama, obavezno izmenite svoj naslov ili pojedine reči zamenite njihovim sinonimima.

  Vaše ime *obavezno:
  Vaš mejl *obavezno. (Vaš mejl se ne objavljuje javno, koristi samo svrsi da Vas putem mejla obavestimo na kojim web lokacijama je postavljen Vaš oglas):
  Naslov oglasa:
  Tekst oglasa:
  Fotografije (obavezna bar jedna fotografija):
  Postavite kontakt koji će biti vidljiv na oglasu i preko koga će zainteresovani moći da Vas kontaktiraju (može biti adresa, mejl, mobilni, Viber, WhatsApp ili dr. kontakt koji Vama odgovara.):
  Ključne reči za pretraživače odvojene zarezom (Primer: prodaja stana u paracinu, dvosobni stan na prodaju, prodaja dvosobnog stana, stan paracin prodaja ....):

   

  Pošto ste poslali svoj oglas, on će biti za 2-3 minuta objavljen na CIKLAMA OGLASIMA. Ukoliko se posle nekoliko minuta ne pojavi samo osvežite stranicu.

  VAŠ OGLAS ĆE SE POJAVITI NA NASLOVNOJ (POČETNOJ) STRANICI CIKLAMA OGLASA. POSLEDNJIH 5 POSTAVLJENIH OGLASA MOŽETE POGLEDATI U LISTI NEPOSREDNO ISPOD OVOG TEKSTA.

  Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru