265d-Krojacica-Zrenjenin-3.jpg 265e-Krojacica-Zrenjenin-4.jpg 265c-Krojacica-Zrenjenin-2.jpg 265a-Krojacica-Zrenjenin-0.jpg 265b-Krojacica-Zrenjenin-1.jpg

Udruzenje krojaca „Nada“ pruža sve krojačke usluge: krojenje, šivenje, modelovanje, popravke i prepravke odevnih predmeta.
Ukoliko imate zamisao ili ideju o nekoj modnoj kreaciji obratite se meni!
Mi ćemo Vašu zamisao pretvoriti u stvarnost!!!
I zaista, ukoliko ste negde nešto videli a nije bilo Vaše velicine ili je cena bila neodgovarajuća pokucajte na vrata udruženja “Nada”
Zajedno ćemo napraviti skicu i formu modela, uskladiti ga sa Vašim dimenzijama i proporcijama, izabrati najidealniju tkaninu, iskrojiti i sašiti.
Predpostavljam da Vam se dopada ideja da budete sami svoj modni kreator!
Dajemo savete i u vezi sa izborom meterijala a zatim zajedno sa Vama dizajniramo jedinstvene moderne odevne predmete bilo za svakodnevnu upotrebu ili za specijalne prilike.
Ženski kompleti, maturske i svečane haljine, modeli po posebnim zahtevima ali i osmišljavanje i krojenje zavesa, presvlaka i ostalih potrepština za kuću samo je deo usluga koje Vam na profesionalni način pruža naš krojački salon.
Jedna od usluga koje pruža nas krojački salon su i prepravke i popravke garderobe i ostalih tekstilnih proizvoda – sužavanje, skraćivanje, proširivanje, menjanje zipa, postave…
Posetite nas, rado Vas očekujem.

ps.
Glavobolja maturanata
Svake godine pred maturu kreće glavobolja. Koju haljinu obući, kakvog izgleda? Odaberite model koji vam najviše odgovara ili kombinaciju kroja i detalja koji pristaje baš Vama.

0644216732

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru