POSTAVITE OGLAS NA ODNOKLASSNIKI

ODMAH POSTAVITE SVOJ OGLAS NA ODNOKLASSNIKI – BESPLATNI OGLAS (besplatnioglas.rs)
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na Odnoklassniki

Otvorite svoj profil na odnoklassniki i oglasite se na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Web lokacija Odnoklassniki postoji više od 15 godina, posluje na 14 jezika i u vlasništvu je korporacije Mail.ru Group. Prema statističkim podacima, 20% Rusa redovno posećuje svoju stranicu na odnoklassniki, a u Jermeniji, Azerbejdžanu i Kazahstanu, ovaj resurs je popularan između 3, 4 i 5 mestu među svim web lokacijama. Osnovna stranica u Odnoklassniki na ok.ru je lični profil korisnika društvene mreže. Odnoklassnici je jedna od najpopularnijih društvenih mreža! Jeste li znali da je u trenutku kreiranja, u novembru 2006. godine, broj korisnika već premašio 1,5 miliona ?! A sada je prosečan promet na sajtu već preko 145 miliona korisnika!

Ukoliko se registrujete, službeni ulaz na moju stranicu u Odnoklassniki otvara čitav niz mogućnosti i usluga portala, između ostalog daje i mogućnost da postavite svoj besplatni oglas na ovom portalu. Zato požurite da se prijavite! Da biste otvorili svoju stranicu, kako u verziji web lokacije tako i na mobilnom uređaju, moraćete da unesete svoje korisničko ime i lozinku. Neophodni blok nalazi se pri vrhu stranice, sa desne strane. Kao prijava koristi se lični mobilni broj ili e-pošta. Ako ste zaboravili lozinku, ispod dugmeta „Prijavi se“ kliknite na vezu „Ne mogu se prijaviti“. Zatim sledite algoritam koji će sistem ponuditi. Za nove korisnike društvene mreže Odnoklassniki, ispod nalazi se dugme „Registruj se“. Kliknite na njega, ispunite potrebna polja, povežite mobilni i vozite, sada imate svoju stranicu na Odnoklassniki. Takođe, možete se prijaviti u Odnoklassniki putem svog Google ili Facebook naloga.

Pošto ste se prijavili na odnoklassnike, ispod ovog teksta izaberite kategoriju u kojoj želite da objavite svoj oglas i klikom na željenu kategoriju možete odmah da započnete postavljanje. Napišite tekst i potkrepite ga fotografijom ili videom. Posle toga javite se nama preko kontakt forme (koja je data na samom početku ovog sajta) ili diriktno pišite na naš mejl besplatnioglas@mail.ru ukoliko želite da dodatno, besplatno opublikujemo Vaš postavljeni oglas.

BESPLATNI OGLAS – NEKRETNINE - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS – VOZILA - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS – POSAO - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - ANTIKVITETI I KOLEKCIJA - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - AUDIO, TV, FOTO - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - GRAĐEVINA - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS – KNJIGE - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - KUĆNI APARATI - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - KUĆNI LJUBIMCI - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - MAŠINE, ALATI, OPREMA - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - MUZIKA I INSTRUMENTI - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - NAMEŠTAJ U KUĆI - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - NEGA LICA I TELA - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - ODEĆA I OBUĆA - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS – ODMOR - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS – POLJOPRIVREDA - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS – RAČUNARI - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - SPORT I REKREACIJA - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS - SVE ZA DECU - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS – TELEFONI - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS – USLUGE - ODNOKLASSNIKI
BESPLATNI OGLAS – RAZNO - ODNOKLASSNIKI

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru