POSTAVITE OGLAS NA VK

ODMAH POSTAVITE SVOJ OGLAS NA VK – BESPLATNI OGLAS (besplatnioglas.rs)
Oglas na VK
Oglas na VK

Aplikacija VK je kreirana 2006. godine i odmah je postala popularna i ostala je do danas, pre svega zbog svoje jednostavnosti u radu i lepog okruženja.

VKontakt je daleko najpopularnija društvena mreža u Rusiji. Ovo se dogodilo prvenstveno zbog toga što njihovi programeri pažljivo prate modu i potrebe ljudi koji komuniciraju na društvenim mrežama, hvataju i najmanji “udarac” mode i oživljavaju je. Na društvenoj mreži „VKontakte“ možete ne samo pisati poruke i gledati fotografije. Organizovanje interesnih grupa, stvaranje javnih stranica, slušanje muzike i gledanje videa, zarada – a ovo još nije potpuna lista karakteristika ove popularne društvene mreže. Društvena mreža Vkontakt u osnovi ima standardni skup funkcija karakterističnih za ostale društvene mreže: kreiranje sopstvenog profila i navođenje podataka o sebi, promena postavki profila, kreiranje i distribucija sadržaja, interakcija sa drugim korisnicima društvene mreže u privatnim razgovorima i javno (korišćenjem zapisa na zidu, kao i kroz grupe i sastanke). Takođe možete pratiti aktivnost drugih članova društvene mreže i aktivnosti grupa putem vesti. Jedna od glavnih je mogućnost je i ostavljanja komentara pod vestima, fotografijama, video zapisima i komentarima drugih korisnika, dodajući im fotografije ili slike, video ili audio snimke.

Pošto ste se prijavili na odnoklassnike, ispod ovog teksta izaberite kategoriju u kojoj želite da objavite svoj oglas i klikom na željenu kategoriju možete odmah da započnete postavljanje. Napišite tekst i potkrepite ga fotografijom ili videom. Posle toga javite se nama preko kontakt forme (koja je data na samom početku ovog sajta) ili diriktno pišite na naš mejl besplatnioglas@mail.ru ukoliko želite da dodatno, besplatno opublikujemo Vaš postavljeni oglas.

BESPLATNI OGLAS – NEKRETNINE - VK
BESPLATNI OGLAS – VOZILA - VK
BESPLATNI OGLAS – POSAO - VK
BESPLATNI OGLAS - ANTIKVITETI I KOLEKCIJA - VK
BESPLATNI OGLAS - AUDIO, TV, FOTO - VK
BESPLATNI OGLAS - GRAĐEVINA - VK
BESPLATNI OGLAS – KNJIGE - VK
BESPLATNI OGLAS - KUĆNI APARATI - VK
BESPLATNI OGLAS - KUĆNI LJUBIMCI - VK
BESPLATNI OGLAS - MAŠINE, ALATI, OPREMA - VK
BESPLATNI OGLAS - MUZIKA I INSTRUMENTI - VK
BESPLATNI OGLAS - NAMEŠTAJ U KUĆI - VK
BESPLATNI OGLAS - NEGA LICA I TELA - VK
BESPLATNI OGLAS - ODEĆA I OBUĆA - VK
BESPLATNI OGLAS – ODMOR - VK
BESPLATNI OGLAS – POLJOPRIVREDA - VK
BESPLATNI OGLAS – RAČUNARI - VK
BESPLATNI OGLAS - SPORT I REKREACIJA - VK
BESPLATNI OGLAS - SVE ZA DECU - VK
BESPLATNI OGLAS – TELEFONI - VK
BESPLATNI OGLAS – USLUGE - VK
BESPLATNI OGLAS – RAZNO - VK

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru