5. Postavljanje brojača

*Postavljanje brojača* … Brojač posećenosti Vaše prezentacije postavljamo na Vaš sajt. Uvek ćete imati uvid koliko dnevno zainteresovanih poseti Vaš oglas. Osim toga dobijate i besplatne sledeće usluge:

Postavljanje brojača Yandex metric counter-a

Ukoliko želite da kreirate yandex brojač, idite na metrika.iandek.ru. Prijavite se na Yandex ili napravite novi poštanski mejl. Možete da koristite apsolutno bilo koju poštu, da bi u budućnosti mogli da pristupate Metrici.

Zatim kliknite na „Dodaj brojač“.

Napravite Yandex metric counter po svojoj želji. Nakon klika na dugme nalazimo se u odeljku „Postavljanje postavki“. Ovde je potrebno podesiti ime brojača i navesti potrebnu adresu sajta. Ako imate dodatne adrese, poddomene za koje želite da prikupljate statistiku, onda u polje “dodatne adrese” unesite potrebne domene.

Potvrdni okvir „Prihvati podatke samo sa određenih adresa“ – ovo podešavanje neće dozvoliti vlasnicima resursa treće strane da slučajno ili namerno pošalju nepotrebne podatke u vaše metričke podatke. Zaštita od konkurencije, možete je koristiti po vašem nahođenju.

Vremenska zona – ovde treba da izaberete vremensku zonu po kojoj će se prikazivati statistika. Važno je shvatiti da bi trebalo da odaberete vremensku zonu klijenata, a ne gde se nalazi vaša kancelarija, analiziraćete podatke po posetama potencionalnih kupaca.

Vebvisor, listanje mapa, analitika obrasca – beleži radnje korisnika: kretanje kursora, pomicanje stranice, klikovi. Veoma važan klizač, uvek biste ga trebali omogućiti. Ovim podešavanjem možete pratiti kako se svaki posetilac ponaša na stranici i šta sa njom radi.

Ukoliko se slažete sa korisničkim sporazumom Yandex-a kliknite na „Create counter“.

BESPLATNO POSTAVLJANJE BROJAČA – KARAKTERISTIKE

1. Web poddomen

BESPLATNI PODDOMEN

Dobijate besplatan web poddomen a vaša prezentacija biće prikazana kako na samom vašem poddomenu, tako i na ovoj naslovnoj stranici. To omogućava dvostruko povećanu vidljivost Vaše postavljene prezentacije. Vi sami birate naziv Vaše prezentacije a ona će se prikazati na linku u obliku (naziv).besplatnioglas.rs i imaće automatski povezane linkove od osnovnog sajta besplatioglas.rs do Vaše prezentacije.

2. Besplatni hosting

BESPLATNI HOSTING

Nemate brige oko hostinga vašeg domena. Mi besplatno nudimo mesto gde će se opublikovati Vaša prezentacija bez vremenskog ograničenja. Time ste skinuli brigu sa vrata jer sve oko uređenja prezentacije do njenog opublikovanja brinemo mi. Vaše je samo da nam dostavite tekstove i fotografije za željenu prezentaciju a ostale radnje oko postavljanja prezentacije i optimizacije obavljamo mi.

3. SEO optimizacija

SEO OPTIMIZACIJA

Sve stranice vaše prezentacije, biće opublikovane posle SEO optimizacije. Vaše je samo da nam pošaljete tekstove i fotografije za prezentaciju a ostale radnje oko prezentacije obavljamo mi. Predhodno Vam šaljemo osnovno što je potrebno da znate oko pisanja teksta kako bi napisani tekst zadovoljio osnovna SEO pravila i bio visoko rangiran od strane pretraživača. Optimiziamo celu prezentaciju a ne samo početnu stranicu …

4. Prijava na pretraživače

PRIJAVA NA PRETRAŽIVAČE

Pošto Vaša przentacija ima karakteristike sajta, mi ćemo prijaviti prezentaciju na sve najveće svetske pretraživače. Odmah pošto izvršimo SEO optimizaciju prezentacije, sajt prijavljujemo na sve veće pretraživače kako bi vaš sajt bio upisan i odmah postao funkcionalan. Googl, Yandex, Yahoo (Bing) su pretraživači na kojim najpre upisujemo Vašu prezentaciju, a kasnije i na mnoštvu manjih regionalnih pretraživača.

5. Postavljanje brojača

POSTAVLJANJE BROJAČA

Kako bi imali uvid u to koliko ljudi dnevno posećuje Vašu prezentaciju, na njoj postavljamo brojač posećenosti. Za brojač posećenosri koristimo pouzdan ruski Yandex brojač gde ćete u svako doba dana imati uvid kolika je prava posećenost Vaše prezentacije. Ovaj brojač smo odabrali stoga jer se nama pokazao dobro i praktično je nemoguće da se nasilno menja broj posetilaca i vrše druge zloupotrebe brojača sa bilo koje strane.

6. Katalog i zajednica

KATALOG I ZAJEDNICA

Kako bi Vaša prezentacija bila dobro opublikovana, istu prijavljujemo na više kataloga. Takođe za Vas pravimo zajednicu na Facebook-u. Ujedno u svim ovim katalozima ostavljamo link prema Vašem sajtu (prezentaciji) i to sve će u krajnoj meri pozitivno uticati na SEO optimizaciju Vaše prezentacije a samim tim i dovesti više zainteresovanih na Vaše napravljene WEB stranice. U facebook zajednici možete sami da ostvarite neposredan kontakt sa zainteresovanim osobama za Vaš proizvod ili uslugu koju im nudite.

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

By Vladan

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru