4. Prijava na pretraživače

*Prijava na pretraživače* … Pošto je sajt napravljen, isti prijavljujemo na najveće svetske pretraživače. Vaš oglas biće moguće da se vidi na Google, Yandex, Yahoo … Osim toga dobijate i besplatne sledeće usluge:

Napomena – prijava na pretraživače

Svi koji se bave optimizacijom i promocijom web lokacija treba da razumeju šta je region sajta. Da bi vaš web resurs bio bolje rangiran u pretraživačima, morate znati barem osnovne stvari – zašto vam je potrebna regija i kako da je dodelite.

Veliki deo upita u pretraživačima kao što su Yandeks ili Google zavisi od geolokacije. Jednostavno rečeno, to znači da će u različitim delovima sveta sistem ponuditi različite odgovore na isto pitanje u vezi pretrage u zavisnosti od lokacije korisnika. A ukoliko govorimo o komercijalnoj sferi – tamo se gotovo svaki zahtev smatra geo zavisnim.

Zato, ukoliko želite da vaša web lokacija bude na najvišim pozicijama u lokalnom izdanju Yandexa-a i Googl-a, morate joj ispravno dodeliti region. To je vrlo važna stvar, jer se komercijalne stranice bez datog regiona ili ako je pogrešno naznačeno reklamiraju mnogo teže i treba nekoliko puta više vremena. Ovo se posebno odnosi na lokacijama koje su usko povezane sa određenom geolokacijom – na primer, one pružaju regionalne usluge ili su njihove aktivnosti vezane za određeni grad.

BESPLATNA PRIJAVA NA PRETRAŽIVAČE – KARAKTERISTIKE

1. Web poddomen

BESPLATNI PODDOMEN

Dobijate besplatan web poddomen a vaša prezentacija biće prikazana kako na samom vašem poddomenu, tako i na ovoj naslovnoj stranici. To omogućava dvostruko povećanu vidljivost Vaše postavljene prezentacije. Vi sami birate naziv Vaše prezentacije a ona će se prikazati na linku u obliku (naziv).besplatnioglas.rs i imaće automatski povezane linkove od osnovnog sajta besplatioglas.rs do Vaše prezentacije.

2. Besplatni hosting

BESPLATNI HOSTING

Nemate brige oko hostinga vašeg domena. Mi besplatno nudimo mesto gde će se opublikovati Vaša prezentacija bez vremenskog ograničenja. Time ste skinuli brigu sa vrata jer sve oko uređenja prezentacije do njenog opublikovanja brinemo mi. Vaše je samo da nam dostavite tekstove i fotografije za željenu prezentaciju a ostale radnje oko postavljanja prezentacije i optimizacije obavljamo mi.

3. SEO optimizacija

SEO OPTIMIZACIJA

Sve stranice vaše prezentacije, biće opublikovane posle SEO optimizacije. Vaše je samo da nam pošaljete tekstove i fotografije za prezentaciju a ostale radnje oko prezentacije obavljamo mi. Predhodno Vam šaljemo osnovno što je potrebno da znate oko pisanja teksta kako bi napisani tekst zadovoljio osnovna SEO pravila i bio visoko rangiran od strane pretraživača. Optimiziamo celu prezentaciju a ne samo početnu stranicu …

4. Prijava na pretraživače

PRIJAVA NA PRETRAŽIVAČE

Pošto Vaša przentacija ima karakteristike sajta, mi ćemo prijaviti prezentaciju na sve najveće svetske pretraživače. Odmah pošto izvršimo SEO optimizaciju prezentacije, sajt prijavljujemo na sve veće pretraživače kako bi vaš sajt bio upisan i odmah postao funkcionalan. Googl, Yandex, Yahoo (Bing) su pretraživači na kojim najpre upisujemo Vašu prezentaciju, a kasnije i na mnoštvu manjih regionalnih pretraživača.

5. Postavljanje brojača

POSTAVLJANJE BROJAČA

Kako bi imali uvid u to koliko ljudi dnevno posećuje Vašu prezentaciju, na njoj postavljamo brojač posećenosti. Za brojač posećenosri koristimo pouzdan ruski Yandex brojač gde ćete u svako doba dana imati uvid kolika je prava posećenost Vaše prezentacije. Ovaj brojač smo odabrali stoga jer se nama pokazao dobro i praktično je nemoguće da se nasilno menja broj posetilaca i vrše druge zloupotrebe brojača sa bilo koje strane.

6. Katalog i zajednica

KATALOG I ZAJEDNICA

Kako bi Vaša prezentacija bila dobro opublikovana, istu prijavljujemo na više kataloga. Takođe za Vas pravimo zajednicu na Facebook-u. Ujedno u svim ovim katalozima ostavljamo link prema Vašem sajtu (prezentaciji) i to sve će u krajnoj meri pozitivno uticati na SEO optimizaciju Vaše prezentacije a samim tim i dovesti više zainteresovanih na Vaše napravljene WEB stranice. U facebook zajednici možete sami da ostvarite neposredan kontakt sa zainteresovanim osobama za Vaš proizvod ili uslugu koju im nudite.

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

By Vladan

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru