Akademija Alijansa je osnovana 2020. godine sa vizijom i svrhom da kroz različite obuke, edukacije, seminare i predavanja, omogući učesnicima, polaznicima odnosno učenicima i praktičarima usvajanje novih načina i tehnika pomoći u cilju usavršavanja rada na sebi kroz unapređivanje i podizanje kvaliteta života i psihofizičkog zdravlja pojedinca. Sve energetske tehnike i metode predstavljaju načine pomoći u unapređenju psiho-fizičke kondicije i zdravlja. Ukoliko je to potrebno, primenjuju se uporedo sa metodama savremene medicine.

Reiki obuke su ono po čemu se Akademija Alijansa izdvaja od drugih sličnih. Akademija Alijansa pruža jedinstveni individualni pristup u radu sa polaznicima i praktičarima na različitim obukama, te se obuke realizuju kao individualne, a ne grupne obuke. Ovakve obuke za razliku od grupnih obuka omogućava visok kvalitet razmene i komunikacije koja je potpuna između Učitelja i učenika odnosno polaznika, stoga je u praksi Akademije Alijanse da se uvek sprovode individualne obuke i inicijacije.

Tim Reiki Master Učitelja sa višegodišnjim iskustvom u okviru Akademije Alijansa sproveo je više od 210 različitih individualnih obuka kao što su Usui Reiki, Kundalini Reiki, Eko Rei, Anđeoski Reiki i Kanalisanje ličnih Vodiča.

Više o nama: https://akademija-alijansa.com/

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru