Logo-Header.jpg

Firma CNC OBRADA je osnovana 2011. godine i bavi se proizvodnjom mašinskih komponenti. Naše poslovanje je usmereno isključivo na izvozne poslove i to pre svega ka nemačkom tržištu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja preciznih mašinskih delova prema tehničkoj dokumentaciji klijenata na CNC strugovima i glodalicama. Takođe, spektar naših usluga smo proširili uvođenjem montaže mašinskih sklopova i mašina.

Konstantno radimo na širenju naših kapaciteta, kako proizvodnih i infrastrukturnih, tako i kadrovskih, i veliku pažnju posvećujemo odabiru kvalitetnih kadrova kao neophodnom elementu u održavanju uspostavljenih standarda kvaliteta.

Trenutno tražimo radnika na poziciji referenta nabavke.

Opis posla: nabavka repromaterijala, komercijalnih delova i alata; praćenje rokova isporuke poručene robe; ispitivanje tržišta sa ciljem pronalaženja optimalnih cena; stalni kontakt sa ino i domaćim dobavljačima.

Uslovi za obavljanje posla:

Poželjno je da kandidati budu iz ekonomske struke ili da imaju iskustva na poslovima nabavke; dobro poznavanje rada na računaru; dobre komunikacione i pregovaračke veštine; upornost i istrajnost u obavljanju posla; neophodno je poznavanje engleskog jezika (u pisanoj i usmenoj komunikaciji); poznavanje nemačkog jezika je poželjno.

Nudimo: Pozitivno radno okruženje i uslove rada, mogućnost usavršavanja, učenja i napredovanja u karijeri, stimulativnu zaradu.

Ukoliko smatrate da posedujete navedene osobine, pošaljite nam svoj CV i postanite deo tima CNC OBRADE.
Svoje prijave možete slati na email adresu: milena.dinic@cncobrada.com

Oglas na facebook
Oglas na Odnoklassniki
Oglas na VK
POSTAVITE SVOJ OGLAS POTPUNO BESPLATNO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru