LINDEX osvaja svetsku nagradu – Lindex Online Shop Srbija – BESPLATNI OGLAS

Na godišnjoj konvenciji Međunarodne asocijacije franšiza (IFA), LINDEX-u je dodeljena nagrada za “najbolju novu franšizu”.

“The Global Franchise Avard” je prestižna međunarodna nagrada koju dodeljuje “Global Franchise Magazine”, prepoznajući one brendove koji najviše rade na unapređenju međunarodne franšize.

„Velika je čast primiti ovu prestižnu nagradu i biti prepoznat na takav način od strane stručnjaka iz industrije. LINDEX je međunarodna modna kompanija sa jakim švedskim nasleđem i beskompromisnim fokusom na dizajnu i održivosti. Naš sveobuhvatan međunarodni koncept i bliska saradnja sa našim franšiznim partnerima doveli su do uspešnog ulaska i širenja na nekoliko međunarodnih tržišta “, kaže Johan Isacson, direktor franšize u LINDEXu.

Pre više od 65 godina LINDEX nastaje kao švedska kompanija donjeg veša i od samog početka žena je u fokusu. Od tada LINDEX se razvio u jaku globalnu modnu kompaniju sa prisustvom u 18 zemalja, od kojih je devet franšiznih. LINDEX nudi odličan kvalitet i pristupačnu modu a u svom asortimanu ima garderobu za žene i decu, kao i veš i kozmetiku.

“Bio sam impresioniran kako je LINDEX uspeo da se otvori na novim tržištima sa takvim uspehom. Nakon što su se izgradili na svom matičnom tržištu, uspeli su da se putem franšize otvore na novim tržištima i verujem da će to nastaviti da čine.” kaže Brad Fishman, izvršni direktor Fishman PR-a, član žirija.

Ceremonija dodele nagrada održana je 7. februara 2020. u Orlandu na Floridi na godišnjoj konvenciji IFA-e, koja je najveći i najprestižniji godišnji događaj međunarodne franšizne industrije.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours