Štapni usisivač cena – Usisivač štapni online – BESPLATNI OGLAS

Štapni usisivači – aparati koji olakšavaju svakodnevicu

Koliko puta su vam se prosule mrvice od hrane po dvosedu? Imate li ljubimce, sigurno ne znate šta ćete više sa njihovim dlakama? Prašina se stalno nakuplja, a nemate vremena da je brišete svakog dana? Štapni usisivač je odgovor na vaše probleme! Biće vam velika pomoć za svakodnevno usisavanje mrvica, dlaka ili prašine. Naročito je koristan u domovima gde ima male dece ili kućnih ljubimaca.  Veoma je lagan i pogodan usisivač za čišćenje svega – od poda do plafona.

Velika usisna moć Lupo Marshall štapnog usisivača 

Jačinu usisavanja ne određuje jačina motora, već njegova usisna moć. Kako? Mnogi ne znaju na šta se zapravo odnosi karakteristika snage kod usisivača. Snaga motora određuje priključnu snagu uređaja. Sa većom priključnom snagom veća je i potrošnja električne energije, ali velika snaga motora ne znači i bolje usisavanje! Usisna snaga je ono na šta treba da obratimo pažnju pri kupovini usisivača. Snaga usisavanja je zapravo jačina kojom usisivač uvlači vazduh i nečistoće, a izražava se u kilopaskalima.

Na primer – snaga motora kod Lupo Marshall štapnog usisivača je 500W, a njegova usisna moć je 15kpa, što predstavlja dovoljnu usisnu moć da podigne plastičnu flašu napunjenu sa 1l vode, u šta se možete uveriti u videu.

” allow='accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture’ allowfullscreen>

Dodaci koje ovaj ručni usisivač poseduje, a koji olakšavaju svakodnevno usisavanje su:

  • aluminijumska teleskopska cev,
  • dve četke od kojih je jedna glavna, a druga multifunkcionalna, pa uz njihovu pomoć možete detaljnije usisati različite površine

Štapni usisivači iskustva – aparat koji je potreban svakom domaćinstvu 

Kada se razmatraju štapni usisivači iskustva pokazuju da ovi kućni aparati pružaju najbolje rezultate uz minimalno napora, što i ne treba da čudi, jer je ručni usisivač najpraktičniji način za čišćenje različitih površina. Kada treba da se usisa prašina iza radijatora, ili brzinski očisti filter na klima uređaju, štapni usisivač je idealan. Sve teško pristupačne delove stana ćete usisati sa štapnim usisivačem na struju. 

Lupo Marshall štapni usisivači su kućni aparati koji su potrebni svakom domaćinstvu! Kreiran je za svakodnevnu upotrebu, kako bi svako ko ga poseduje na dnevnom nivou, uz samo nekoliko minuta, mogao da očisti svoj životni prostor i iskoristi ga za čišćenje najrazličitijih nečistoća koja se uobičajeno pojavljuju.

Odlike koje ima Lupo Marhall ručni usisivač

  • Lupo štapni usisivač teži samo 1.8 kg
  • Poseduje HEPA filter sa ciklonskim dejstvom i velikom usisnom moći
  • njegova snaga će obezbediti da pokupite i najsitnije čestice
  • štapni usisivač sa kablom za struju pripada A+ klasi koja troši manje energije

Štapni usisivači iskustva – aparat koji je potreban svakom domaćinstvu 

Kada se razmatraju štapni usisivači iskustva pokazuju da ovi kućni aparati pružaju najbolje rezultate uz minimalno napora, što i ne treba da čudi, jer je ručni usisivač najpraktičniji način za čišćenje različitih površina. 

Lupo Marshall štapni usisivači su kućni aparati koji su potrebni svakom domaćinstvu! Kreiran je za svakodnevnu upotrebu, kako bi svako ko ga poseduje na dnevnom nivou, uz samo nekoliko minuta, mogao da očisti svoj životni prostor i iskoristi ga za čišćenje najrazličitijih nečistoća koje se uobičajeno pojavljuju. Znamo koliko je čišćenje prašine između knjiga i suvenira naporno, ali kada zamenite nastavak na štapnom usisivaču, čišćenje postaje brzo i lako. DV-888-A štapni usisivač je veoma lagan, pa nećete imati problem sa upalom mišića ili bolom u leđima narednog dana. 

Štapni usisivač cena – kupite brzo i lako u online prodavnici 

Ukoliko su vam potrebni pouzdani i kvalitetni usisivači, model iz naše ponude je pravi izbor za vas. Kada se uzmu u obzir moderne performanse i funkcionalnosti koje nudi ovaj štapni usisvač cena je vrlo isplativa. Osim što će svaki kućni posao učiniti lakšim, nećete se mnogo pomučiti ni oko njegove kupovine. Naša intuitivna online prodavnica vrlo je brza, a kupovina sasvim bezbedna. 

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours