Redken tretman kose – Sve za kosu – BESPLATNI OGLAS

Redken je američki brend za njegu kose. Redken ima profesionalni asortiman proizvoda za negu kose.

Ovaj brend pionir „naučni pristup lepote“, kao i revolucije u poslovnom smislu, profesionalnu negu kose, menja uvođenjem proizvoda za negu kose na bazi proteina.

Redken Diamond Oil šampon-za oštećenu kosu:

To je ulje za kosu sa šamponom koji se pretvara u bogatu penu za čišćenje i koji pomaže da se ojača kosa kako bi izbegli lomljenje. Takođe povećava glatkoću i sjaj kose. Ovaj proizvod je izrađen od korijandera ulja, ulja kajsije i camelina ulja. Nakon korišćenja ovog šampona, kosa postaje tri puta jača i dva puta sjajnija.

Redken Diamond Oil regenerator-Za oštećenu kosu:

Diamond Oil šampon sadrži eterična ulja, kao što su camelina ulje, korijander ulje i ulje kajsije koje pomažu u obnovi sjaja i vlažnosti kose. Ovaj regenerator takođe zaglađuje kosu i smanjuje lomljenje kose; dakle, pomaže u ispravljanju kose.

Redken All Soft šampon za suvu kosu:

All Soft šampon za suvu kosu nudi 15 puta više sjaja za kosu. Njegova mešavina koristi arganovo ulje koje pomaže u sprečavanju isušivanja kose. S obzirom da je keratin-obogaćen, on obnavlja kosu dodajući intenzivnu mekoću. Koristeći ovu Redken liniju keratin kosi pomaže u jačanju korena kose.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours