Prečišćivač vazduha – Osveživač, ovlaživač i revitalizator – BESPLATNI OGLAS

Savremeni osveživač vazduha koji će poboljšati kvalitet vazduha u vašem domu i učiniti ga prijatnijim mestom za boravak. Lupo Marshall osveživač neutrališe alergene, duvanski dim i neprijatne mirise u vazduhu, a uz to povećava i njegovu vlažnost – upoznajte se sa mogućnostima ovog uređaja. 

Prečišćivač, osveživač i ovlaživač vazduha u jednom uređaju!

Naš revitalizator vazduha obavlja čak 3 funkcije koje će omogućiti čistiji i zdraviji vazduh u vašem domu, pa možemo reći da je:

  • prečišćivač vazduha,
  • osveživač vazduha i 
  • ispušta vazduh prijatnog mirisa.

Zahvaljujući svim ovim funkcijama, možemo reći da ovaj jedan uređaj otklanja nečistoće iz vazduha u prostoriji, osvežava ambijent i vodi računa o optimalnoj vlažnosti vazduha u vašem domu. 

Prečistite vazduh u domu kroz prirodni filter

Prečišćivač vazduha iz našeg asortimana tokom rada koristi najmoćniji filter prirode – VODU

Zahvaljujući motoru sa velikim brojem obrtaja, ovaj uređaj je u stanju da prečisti vazduh u prostoriji do 95 m2. Ustajali vazduh prolazi kroz vodu, gde ostaju sve nečistoće, a pročišćen, jonizovan izlazi i vraća se u prostoriju. 

Lupo prečišćivač vazduha čisti vazduh u vašem domu po istom principu kako to u prirodi čini kiša. Može se reći da je ovaj uređaj ujedno i jonizator vazduha. Kroz ovaj mali aparat, omogućen je efikasan i najpraktičniji sistem rada, jer nema potrebe za kupovinom dodatnih filtera koji se čiste i menjaju. Samo se prospe zaprljana voda i sipa nova uz par kapi mirisa.

revitalizator vazduha u kancelariji

Osveživač vazduha idealan za svaki prostor

Lupo Marshall osveživač vazduha je zadužen za poboljšanje kvaliteta vazuha u vašem domu, kao i u bilo kojim drugim prostorijama u kojima provodite vreme. Ovakvi mali kućni aparati mogu se koristiti u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili sobi za decu, kao i u kancelariji u kojoj provodite veliki deo dana. 

Lupo Marshall prečišćivač vazduha filtrira i hvata prašinu, polen i nečistoće iz vazduha, a uvlači čak i duvanski dim u zagušljivim prostorijama. 

Ovlaživač vazduha protiv problema sa suvim vazduhom

Zimski dani i sezona grejanja često donose i probleme sa suvim grlom i kožom, za šta je glavni krivac upravo suv vazduh u prostoriji. Osveživač vazduha je efektan i koristan u prostorima sa centralnim grejanjem, koje isušuje vazduh, jer iz ovog aparata, nakon što je prošao kroz vodu, izlazi ovlažen, prijatniji vazduh. Aparat ne izbacuje vodenu paru, nego iz njega izlazi vazduh koji sadrži molekule vode kroz koju je prošao. Zbog toga za ovaj možemo reći da je ujedno i blagi ovlaživač vazduha!

Prečišćivač vazduha – za moderan i prijatan dom 

Lupo Marshall revitalizator vazduha ima i dodatnu dekorativnu vrednost

Mogu se uključiti svetlosne lampice u 3 boje – plavoj,crvenoj i zelenoj. Ove tri boje, kao i mnoštvo različitih nijansi koje ćete uočiti dok se boje menjaju, ulepšaće ambijent svake prostorije u koju odlučite da smestite ovaj uređaj. 

Osim toga, uz ovaj aparat za prečišćavanje vazduha dobijate i kao poklon koncentrat mirisa. Dakle, naš revitalizator ne samo da uklanja neprijatne mirise, već je zadužen i za još ugodniju atmosferu i prijatniji boravak u domu.

Zvuk šuštanja vode na mnoge deluje umirujuće, a može se reći da je veoma blizak i maloj deci i bebama.

Revitalizator vazduha obezbeđuje zdraviju, prijatnu atmosferu u vašem domu, a ujedno predstavlja zanimljiv i moderan dekorativni detalj. 

” allow='accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture’ allowfullscreen>

Lupo Marshall osveživač vazduha – karakteristike uređaja

Aparati ovog tipa su mnogobrojni, a ukoliko se pitate koji prečišćivač vazduha kupiti, sigurni smo da će vam njegove sjajne karakteristike pomoći da donesete odluku:

  • Kapacitet revitalizatora – 500 m3 vazduha/dnevno prođe kroz aparat
  • Pokriva prostoriju do 95 m2
  • Poseduje svetlosne lampice u 3 boje
  • Prijatna atmosfera u domu uz aparat za prečišćavanje vazduha

Pored sjajnih performansi, još jedna prednost ovog uređaja je brzo i lako poručivanje. Uz svega nekoliko klikova prečišćivač i ovlaživač vazduha možete poručiti putem Lupo Marshall online prodavnice, a možete ga platiti gotovinom, online karticom ili na rate putem administrativne zabrane.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours