Parna pegla KB-806 – Pegla na paru online – BESPLATNI OGLAS

Pegla na paru će u potpunosti promeniti vašu efikasnost prilikom peglanja, kao i izgled vaših odevnih kombinacija. Kada su u pitanju kućni aparati pegle na paru spadaju među one uređaje koje svako domaćinstvo treba da poseduje. Naša parna pegla KB-806 omogućava ubrzano peglanje veša uz pomoć jednakog raspoređivanja toplote, korišćenja konstantne pare i preciznog vrha.

Parna pegla od kvalitetnog inox materijala

Poznato je koliko je nerđujući čelik dobar izbor prilikom izrade kućnih aparata, pre svega zbog svojih otpornih svojstava koje ga čine nezamenljivim. Naša pegla na paru ima neprijanjajuću ploču napravljenu od čelika (inoksa) koja omogućava brže i bolje peglanje odeće, koje je dodatno olakšano prisustvom zašiljenog vrha za peglanje teško dostupnih mesta.

Pegla na paru sa podesivim funkcijama za olakšano i precizno peglanje

Naša parna pegla poseduje napredni sistem pare koji podrazumeva postojanje funkcije varijabilnog podešavanja jačine pare, kao i opcije “udara pare”, kojoj se pribegava kod nabora na odeći koji se teško peglaju. 

Ova pegla omogućava peglanje i bez pare, kada je to potrebno, dok temperaturu u svakom trenutku možete podesiti preko okretnog regulatora.

Funkcije fajtanja i i zaštite od kapanja su standardne i služe u korist efikasnijeg i preciznijeg peglanja, naročito kada je reč o tkaninama koje se teže peglaju i koje je potrebno dodatno nakvasiti.

Sistem samoisključivanja i samočišćenja

Dodatna pogodnost ove pegle zahvaljujući kojoj će domaćice moći da odahnu ako slučajno zaborave da ugase svoju preglu, jeste postojanje sistema samoisključivanja. Ovaj sistem automatski gasi peglu nakon 30 sekundi, ako se nalazi u horizontalnom položaju, i nakon 8 minuta u vertikalnom. 

Pored toga, naša parna pegla poseduje i funkciju samočišćenja sa ugrađenim anti-calc sistemom protiv kamenca, što će vam takođe uštedeti dosta truda oko održavanja.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours