Turistički vodič – Saveti i vesti iz turizma – LISABON – BESPLATNI OGLAS

10.01.2024. 10.13.00

DIREKTAN LET! Otkrijte najautentičniji glavni grad Evrope – Lisabon, grad sa dušom i autentičnom muzikom – Fado. Pođite sa nama na još jedno od sjajnih putovanja u glavni grad Portugalije, grad koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

POGLEDAJTE PROGRAM ZA DAN DRŽAVNOSTI 2024:

https://www.dreamland.travel/lisabon-avionom-dan-drzavnosti-februar-sretenje-praznik

Prošetajte ulicama Alfame, koja kao najstariji deo Lisabona, predstavlja jednu od najvećih atrakcija grada; upoznajte Bairro Alto, živopisan kraj u čijim se tradicionalnim kafanama na najbolji način može doživeti fado; obiđite znamenitosti istorijskog predgrađa Belem, istoimenu kulu, koja je pod zaštitom UNESCO-a i manastir Sv. Žeronima.

Bajkoviti zamkovi Sintre i vile Kaškaiša će vas očarati. Vozite se simboličnim žutim tramvajima na liniji 28 i posetite čuveni Aveniju Slobode i Republike, spomenik otkrićima i mnoge druge znamenitosti. Svojom raskoši, prelepim građevinama različitih stilova, fado muzikom, Lisabon će vas ostaviti bez daha.

Grupno putovanje sa našim licenciranim vodičem na srpskom je idealna prilika za sve ovo, ali i više od toga. Hoteli VIP Executive Picoas 4* (za Dan Primirja) i Olissippo Marques De Sa 4* (Nova godina), u kojima odsedamo već godinama, nalaze se u atraktivnim četvrtima grada, blizu brojnih pozorišta i restorana, i imaju lepe, prostrane sobe sa besplatnim bežičnim internetom.

Vaš Dream Land

Source link



Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours