Military stil je uvek u trendu – BESPLATNI OGLAS

Jedan od načina oblačenja i stilova koji nikada ne izlazi iz mode je upravo military stil. Sigurni smo da se pitate zašto je ovaj stil toliko popularan i zašto se godinama ponavljaju isti modeli jakni, cipela i pantalona samo sa malim izmenama? Odgovor je veoma jednostavan: to je zbog upečatljivog dezena koji nam prvo padne na pamet kada kažemo Military stil.

Ovaj na prvi pogled komplikovani dezen sačinjen je od svima omiljenih boja poput: maslinasto zelene, bele, crne, sive i braon boje.

Ovakav stil oblačenja su od skoro počele da praktikuju i žene ali ga najčešće vezujemo  za muški pol. Oni koji se odluče za ovakve odevne komade, moraju biti odvažni, muškarci sa stavom i dobrim ukusom, kako bi skladno iskombinovali ove upečatljive komade.

Iako modna industrija svake godine pokušava da ovaj stil oblačenja prikaže u nešto ekskluzivnijem izdanju, mi smo odlučili da Vam prikažemo neke od basic modela koji su idealni za svakodnevni stil oblačenja.

 

Pantalone Mile Dragić AT digital

Sigurni smo da su prvi odevni predmet na koji pomislite kada čujete reč military, upravo vojničke pantalone o kojima ćemo govoriti i da ih uvek možete pronaći u army shop-u. Ovakve pantalone pristaju svakom tipu muškarca. Iako Vam na prvi pogled deluju  preširoko, ove pantalone itekako mogu da naglase Vašu liniju. Veoma su casual i jednostavne a opet i upečatljive zbog samog dezena ovih pantalona. Široki dzepovi čine ovaj model veoma praktičnim i pantalonama koje možete nositi svakodnevno.

Uz ovakve pantalone se najbolje komibuje jednobojna majica koja ima okrugli izrez oko vrata. Može biti maslinasto zelene boje ali nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za neku drugu boju poput crne koja ide uz sve.

 

 

 

 

 

Vijetnamka M65 Crna

Vijetnamka M65 Crna

Ono što je neizostavno kada je u pitanju takozvani vojnički stil jeste jakna koju svi znaju kao Vijetnamka. Ova jakna je veoma praktična i pored svoje udobnosti i svih prednosti koje ima, pre svega izgleda fenomenalno. Ova jakna je uvek u trendu zbog jednostavnosti svog izgleda, a takođe i kvaliteta izrade ove jakne.

Muškarci se rado odlučuju za ovu jaknu pre svega zbog njene praktičnosti. Za razliku od vojničkih pantalona, ova jakna nema tako zanimljiv dezen, već je basic crne boje ali je baš zbog te jednostavnosti možete kombinovati sa drugim dezenima i odevnim predmetima.

Odlična je, kako u casual varijanti, kako sa pantalonama koje smo prethodno pomenuli, tako i sa crnim pantalonama ili nekim jeansom, u zavisnosti da li želite da postignete nešto svečaniji izgled.

 

 

CIZME SWISS DESERT

CIZME SWISS DESERT

 

Poslednje, ali ne i manje bitne jesu svima poznate čizme koje su možda jedan od najprodavanijih komada iz military kolekcije. Ove čizme su svakako ono što je preko zime najpotrebnije muškarcima zbog samog kvaliteta izrade. One su vrlo praktične i možete ih kombinovati uz bezbroj odevnih komada. Kako su vrlo sportskog izgleda, odlične su da ih kombinujete u svakodnevnim outfitima, međutim možete ih iskombinovati i za neku večernju šetnju.

Pre svega su vrlo udobne i kvalitetne, pa smo sigurni da ćete ih brzo zavoleti.

 

Ova tri odevna komada najbolje idu zajedno u paketu i možete ih iskoristiti kao outfit za jedan casual dan, mada ih možete i kombinovati sa ostalom garderobom. Ono što je svim muškarcima najbitnije, to je da je garderoba koju nose vrlo udobna, a to je svakako poenta svake military kolekcije.

 

 Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours