Mop paročistač 12 u 1 – Ručni paročistač – BESPLATNI OGLAS

Mop paročistač Lupo Marshall u vaš dom donosi besprekornu čistoću bez hemikalija. Uz čak 12 dodataka za čišćenje, njime ćete očistiti svaku površinu i kutak svog doma i to na najzdraviji način. Ručni Mop paročistač 12 u 1 čisti i uništava bakterije, mikrobe, viruse u prljavštini i najupornije alergene najprirodnijom metodom čišćenja – uz pomoć vodene pare!

Upoznajte se sa karakteristikama ovog multifunkcionalnog aparata i poručite pouzdan i efikasan uređaj za čišćenje!

Lupo Marshall paročistač Mop – za čisto i zdravo okruženje

Mop paročistač 12 u 1 je aparat namenjen svima koji žele čist životni prostor i zdravo okruženje za svoje ukućane. Uz ovaj uređaj ćete zaboraviti na štetne i skupe hemikalije, a istovremeno postići besprekornu čistoću i dezinfekciju kuće ili stana. 

Mop na paru s lakoćom:

 • Temeljno čisti sve površine
 • Uklanja tvrdokorne mrlje i masnoću
 • Uklanja alergene i dezinfikuje prostor
 • Štedi vaše vreme i novac

Mop iz naše ponude čisti i steriliše na jednostavan i ekološki najpogodniji način, uz pomoć vodene pare. Destilovanu vodu ovaj uređaj pretvara u vodenu paru, koja na najlakši, ali i najtemeljniji način eliminiše bakterije, mikrobe, grinje ili buđ.

Ovaj uređaj će efikasno ukloniti svu prljavštinu i prašinu iz vašeg doma, čime ćete postići najbolji efekat čišćenja do sada, a ujedno i ukloniti iz svog doma alergene koji su zaslužni za brojne iritacije disajnih organa.

Čistač na paru predstavlja idealno rešenje za domove u kojima ima male dece. Pored toga što uz njega nećete morati da brinete o čistoći podova, ujedno predstavlja i  pogodnu oprema za dezinfekciju igračaka

Kako ne koristi nikakve hemikalije, nema ni njihovih specifičnih mirisa. Pored toga što ih ne izaziva, čistač na paru čak smanjuje intenzitet drugih neprijatnih mirisa, pa je izuzetno pogodan za domove pušača, kao i za domove sa kućnim ljubimcima.

Ukoliko vam se dopadaju efekti Lupo Marshall parnog čistača, bićete sigurno u to da želite da ga poručite kada vidite koliko je njegova upotreba jednostavna.

Kako se koristi paročistač?

Prvo napunite rezervar za vodu, a zatim uključite parni čistač u struju. Nakon svega 20-30 sekundi voda dostiže radnu temperaturu, para je spremna i možete da započnete čišćenje.

Lupo Marshall ručni paročistač je dizajniran tako da omogućava jednostavno i udobno držanje uređaja, što svakako olakšava proces čišćenja. Ukoliko čistite podove koristiti se kao štapni paročistač, a s lakoćom se transformiše u ručni čistač za paru, za efikasno čišćenje drugih površina.

Zahvaljujući specifičnom dizajnu glave i drške ovog uređaja, kao i svim njegovim nastavcima, uz njega ćete očistiti i teško dostupna mesta, na efikasan i lak način. Paročistači su osmišljeni kako biste doveli higijenu svog doma do savršenstva!

Pogledajte šta sve možete očistiti uz pomoć Mop paročistača.

Parni čistač pogodan za sve vrste površina

Kupovinom našeg aparata za čišćenje uz pomoć pare, u jednom uređaju dobijate:

 • Paročistač za tepihe, prostirke i mebl
 • Paročistač za laminat i parket
 • Paročistač za pločice i ogledala
 • Aparat za peglanje odeće na paru
 • Aparat za čišćenje rerne i kuhinjskih elemenata
 • Aparat za čišćenje kade i lavaboa
 • Aparat za čišćenje nameštaja i zavesa


Lupo vam ne nudi samo paročitsač za pod. Zahvaljući izuzetnom kvalitetu ovog uređaja, njegovim naprednim karakteristikama i specijalnim nastavcima, sa lakoćom možete kompletno očistiti ceo dom,

Karakteristike Lupo Marshall čistača na paru

Mop na paru iz naše ponude, pored najzdravije metode čišćenja, odlikuje i izuzetna snaga rada od 1300 W. Kapacitet rezervoara je 400 ml, a na raspolaganju su vam 4 nivoa jačine pare

Iako su snaga i kapaciteti ovog uređaja izuzetno važni, temeljnu sterilizaciju i dezinfekciju svih delova vašeg doma omogućavaju specijalni nastavci koje dobijate uz uređaj, a kojih ima čak 12!

” allow='accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture’ allowfullscreen>

Čemu služe dodaci za Mop na paru?

Uz Mop iz naše ponude ne morate da razmišljate o tome gde kupiti krpe za paročistač, kao i druge rezevne dodatke. Mop paročistač 12 u 1, kako mu ime govori, ima čak 12 dodataka za čišćenje, što je kompletna oprema za temeljno čišćenje poda, ali i drugih površina. Pogledajte koja oprema i dodaci, koji omogućavaju besprekorno čišćenje uz pomoć pare, dolaze uz naš čistač na vodenu paru:

 • 3 okrugle četke (za kamenac) 
 • trouglasta četka
 • mlaznica
 • zakrivljena mlaznica (za teško dostupne delove) 
 • mlaznica lopatica
 • dodatak sa četkom 
 • praško (dodatak za čišćenje prašine) 
 • dodatak za čišćenje prozora 
 • klizač za čišćenje tepiha 
 • 2 rezervne krpe za paročistač (mikrofiber krpe za parkete i pločice)


Uz nastavke za čišćenje masnoća, dodatak za tepih, mikrofiber krpe za paročistač, dodatak za brisanje prašine, kao i ostale nastavke koji dolaze uz ovaj uređaj, temeljno ćete očistiti svaki kutak vašeg doma! Mop nije samo uređaj, već kompletna oprema za čišćenje na paru.

Obezbedite čistije i zdravije okruženje sebi i svojim ukućanima.

Multifunkcionalni ručni paročistač – Cena i prodaja online

Kada je u pitanju naš ručni paročistač cena po kojoj kupujete ovako kvalitetan uređaj predstavlja dugoročnu investiciju! Kvalitet izrade ovog uređaja garantuje da ćete ga dugo bezbrižno koristiti, a uz to ne zahteva ni dodatne troškove. Kad jednom nabavite Lupo Mop ne morate da kupujete sredstva za čišćenje – za njegov rad je potrebno da imate samo vodu, tj. vodenu paru.

Pored novca, ovaj uređaj štedi i vreme, kako prilikom procesa čišćenja, tako i kada je u pitanju proces kupovine!

Pobrinuli smo se za to da proces poručivanja i kupovine bude veoma jednostavan. Ukoliko vas interesuje naš paročistač prodaja se vrši online, a moguća je uz svega nekoliko klikova. 

Možete lako i brzo pogledati koja je cena paročistača, a zatim ga i poručiti, a on će biti na vašoj adresi u najkraćem mogućem roku. Oprema za domaćinstvo koja doprinosi njegovom održavanju, a ujedno pogoduje zdravlju ukućana je poželjna u svakom domu i predstavlja dugoročnu investiciju.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours