Rekapitulacija treće sezone – Nautika info S3E10 – BESPLATNI OGLAS

Decembar je mesec kada slavimo praznike, privodimo godišnje radove kraju, ali i kada se prisećamo svega onoga što se desilo u protekloj godini. ​

Tako i ove godine, još jednu sezonu video serijala „Nautika info“ završavamo rekapitulacijom svih epizoda koje smo objavili u proteklih nekoliko meseci. Pričali smo o vanbrodskim motorima, bezbednosti na vodi, novom proizvodu koji smo doveli na tržište i brojnim drugim zanimljivim i edukativnim temama. ​ Svima vama koji pratite sadržaj na našim digitalnim kanalima, Elko Marine tim se zahvaljuje i dajemo obećanje da ćemo se u sledećoj godini truditi da sadržaj bude što kvalitetniji.

 

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.

 Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours