Smisao svake patnje – utisci čitalaca – BESPLATNI OGLAS

Tek je dva meseca kako je iz štampe izašla knjiga ‘’Smisao svake patnje’’ Borke Stojanović, a već je dotakla srca mnogih čitalaca. Neke od utisaka prenosimo i u ovom tekstu:

Marija 

Draga Borka, nakon pročitane polovine knjige odmah sam morala da Vam se javim, i da kažem kako nikada nisam razmišljala o svojim patnjama. Medjutim, tek juče u toku čitanja prisetila sam se koje su to moje patnje, i shvatila da one moraju napolje. Plakala sam kao nikada do sad. Zaista ste me dirnuli, i naveli da krenem na put razumevanja svega što duboko u sebi čuvam. Sve ove godine znala sam da neću dugo moći da ih čuvam, i da bežim od njih. Moje su, i čim su tu one su deo mene, ali onaj deo koji mi ničemu ne služi, i želim ih sve istražiti, razumeti, i dozvoliti im da odu. Hvala ti! 

Goran

Ćao Borka, javljam ti se sa posebnim razlogom… Naime, ovo nedeljno popodne sam odlučio da provedem uz čitanje tvoje knjige. Uzevši knjigu, i krenuvši sa čitanjem osećao sam se nekako posebno! Pročitao sam knjigu kao što se kaže u jednom dahu! Kroz čitanje pronašao sam se u mnogim, ali mnogim stvarima, tresla su me osećanja! Na svemu ti hvala, mnogo si me naučila i pomogla mi da shvatim koliko moram da radim na onome što me muči, ali najpre da to prihvatim! 

Jelena 

Borka tvoja knjiga je pravo malo blago, jer nas uči koliko je važno da se oprostimo, od povrede koja nam je naneta, i zauvek ozdravimo od svih povreda koje su nam nanete. Upravo mi je dugo trebalo da shvatim kako ništa nemam od uloge žrtve koja stalno priča o ranama iz prošlosti. Hvala beskrajno!

Ivana

Knjiga je puna velikih lekcija, i čita se bar dva puta! Svako poglavlje je za mene bilo novo otkriće, jer zaista nisam znala koliko je moja patnja u stvari došla sa dobrim razlogom… da me nauči da oprostim…. Godinama sam vukla u sebi mržnju koja me je razbolela, i nikada nisam verovala da ću otkriti koliko oproštaj može da me oslobodi i daruje ozdravljenje! Veliko hvala!  

Ivana

U pravi čas mi je stigla vaša knjiga u ruke. Toliko spoznaja u malim koricama ove knjige a tako puno za moj život. Hvala vam što ste mi pomogli da otkrijem koliko je oprost važan za moj život, i što je svaka moja patnja tek sad dobila pravi smisao nakon pročitane knjige. Hvala puno pozdrava.



Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours