Dizajnirano – neprecenjeno – Gugadžina – BESPLATNI OGLAS

Složićete se da pojam dizajnirano sa sobom nosi dve konotacije – nešto drugačije i cenom često nedostupno. Dobro je da se pozabavimo s obe. Drugačije se često graniči s lepim i nosivim, a u cenu neretko ulazi ime, ideja, originalnost pa tek onda kvalitet i funkcionalnost.

U svakom slučaju, kada nam neko ponudi dizajnirano, aktiviraju se sve ove predrasude praveći distancu. Jer ko zna koliko košta kada je samo izrađeno u par komada, i pri tom nosi etiketu Posebno. E mi nastojimo da razbijemo taj mit, dizajnirajući za decu a pri tom ne parajući oblake.

Po sličnim cenama konfekcijskih proizvoda, izrađujemo i prodajemo nešto istinski drugačije. A domaće, jer se oslanjamo na dečju maštu koja nikada i nigde nije ista. Igramo se, sa puno ljubavi i znanja. Možda jesmo ponekad fashion. Ali smo i za školu, parkić, rođendan, za porodicu sa prosečnom platom, a i za onu koja će umesto u tržni centar ipak skoknuti na dečije igralište. Makar iz radoznalosti. Dakle, dizajnirano ne mora da podrazumeva nešto skupo i otkačeno, uverite se i sami.

Source link

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours