NeoNail gelovi za nokte – Profesionalni gel lakovi | – BESPLATNI OGLAS

NeoNail gelovi za nokte su profesionalni gel lakovi visokog kvaliteta i jedinstvenih nijansi koje možete pronaći samo u kolekcijama ovog renomiranog brenda.

NeoNail je brend koji u svom širokom asortimanu ima više od 2500 proizvoda, koji uključuju preko 300 različitih nijansi UV gel lakova. Stekli su ogromnu popularnost na evropskom i svetskom tržištu, kako u salonima, tako i u privatnoj upotrebi kod kuće. Razloga za to je mnogo, a Pro kozmetika vam danas predstavlja neke od najvažnijih.

NeoNail gelovi za nokte su provereni i testirani

Ovaj brend je od svog osnivanja 2006. godine neprestano radio na proširivanju i poboljšavanju svojih proizvoda u Poljskoj i u inostranstvu. Uspešno se bori sa svim onim što podrazumeva zahtevo tržište kozmetičkih proizvoda.

Razlog zbog kojeg ovaj brend opstaje i jedan je od najboljih kada su u pitanju kozmetički proizvodi za nokte jeste kvalitet samih proizvoda.

NeoNail gelovi za nokte

Svi NeoNail gelovi za nokte su dermatološki testirani, što potvrđuje da su bezbedni za upotrebu kod ljudi. Važno je naglasiti da su ovi gel lakovi hipoalergeni. To znači da su maksimalno oslobođeni svih sastojaka koji mogu izazvati iritacije i alergijske reakcije na koži.

Važno je naglasiti da svi gel lakovi ovog brenda poseduju sertifikat GMP (Good Manufacturing Practices). Ovaj sertifikat potvrđuje da se norma ISO 22716 poštuje i prati prilikom proizvodnje, kontrole, pakovanja i distribucije proizvoda.

NeoNail gelovi za nokte su vrhunskog kvaliteta i inovativnih formula

Da NeoNail gelovi za nokte poseduju vrhunski kvalitet i proverene sastojke dokazuju i brojne nagrade koje su ovi gelovi osvajali tokom godina.

NeoNail gelovi za nokte

Njihova inovativnost nagrađena je 2018. godine od strane Cosmopolitan magazina. Naime, kolekcija Thermo Color by Dawid Wolinski je dobila nagradu Prix de Beaute, koja se dodeljuje za inovacije u kozmetičkom svetu.

Još jedna nagrada za ovaj brend i kolekciju Star Glow stigla je od strane Glamour-a, a ova kolekcija svrstana je među najbolje lakove na svetu. Ogroman uspeh, zar ne?

Instyle magazin je takođe nagradio inovativnost i kvalitet ovih lakova, tačnije Wild Heart kolekcije.

Beauty Forum Awards nagrada pripala je revolucionarnoj NeoNail multipurpose 6in1 Silk Protein bazi za gel lak.

Ove nagrade itekako jesu svedočenja o kvalitetu, sigurnosti upotrebe, inovativnim formulama i predivnim bojama koje NeoNail kreira svakodnevno.

NeoNail gel lakove možete pronaći i na domaćem tržištu

Ukoliko ste u potrazi za novim i kvalitetnijim gel lakovima za kućnu ili profesionalnu upotrebu, NeoNail lakovi su pravo rešenje!

NeoNail gelovi za nokte

Možete ih pronaći na našem Pro kozmetika sajtu. Njihova povoljna cena je još jedan od razloga njihove ogromne popularnosti. Za odličnu cenu dobijate gel lak vrhunskog kvaliteta!

U našoj ponudi možete pronaći neke od najatraktivnijih i najzanimljivijih kolekcija ovih gelova za nokte.

Jedna takva kolekcija je i French Zauvek! Ukoliko ste ljubitelj french manikira, ova kolekcija je savršena za vas. Sadrži mnogo različitih, nežnih nijansi bele i pink boje.

Za sve senzualne dame, koje obožavaju crvene, ljubičaste ili bordo nijanse savršena je kolekcija Cashmere Women. Ova kolekcija veliča ženstvenost i žensku snagu!

NeoNail gelovi za nokte

Super Powers! kolekciju odlikuje mnoštvo svetlucavih čestica i šljokica, koje se predivno presijavaju na direktnim sunčevim zracima. Sve nijanse iz ove kolekcije odišu mladalačkom energijom i zabavnošću!

Mystic Nature kolekcija je savršena za predstojeći jesenji period. Svi zemljani tonovi obuhvaćeni su ovom kolekcijom. Na vreme naručite svoj Mystic Nature gel lak i pripremite se za jesen u vašem salonu!

U našoj ponudi možete pronaći i ostale komponente dobrog gel manikira ovog proizvođača – acetoni, četkice za gel, baze, završnice i ostalo. Osim toga, kod nas možete pronaći i kvalitetne UV lampe za sušenje gel lakova.

NeoNail gelovi za nokte

Pro Kozmetika svojim klijentima nudi samo kvalitetne i proverene gel lakove, što čini da nam se uvek iznova i vraćate. Sve što vam je potrebno za savršen manikir i pedikir možete pronaći kod nas!

 

 

 

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours