Pegla na paru LM 1319 – BESPLATNI OGLAS

Kada su u pitanju kućni aparati pegle na paru spadaju među one uređaje koje svako domaćinstvo treba ima. Naša parna pegla LM1319 omogućava ubrzano peglanje veša zahvaljujući jednakom raspoređivanju toplote,  kontrolisanom ispuštanju pare.

Parna pegla od kvalitetnog inox materijala

Poznato je koliko je nerđujući čelik dobar izbor prilikom izrade kućnih aparata, pre svega zbog otpornosti i dugotrajnosti. Naša pegla na paru ima ploču od čelika (inoksa) koja omogućava brže i bolje peglanje odeće, koje zbog zašiljenog vrha olakšava peglanje teško dostupnih mesta.

Pegla na paru sa dodatnim funkcijama

Lupo Marshall parna pegla poseduje napredni sistem pare sa mogućnošću podešavanja jačine pare. Za nabore na odeći koji se teško peglaju korisna je opcija “udara pare”. Parna pegla ima opciju peglanja i bez pare. Temperaturu peglanja u svakom trenutku možete prilagoditi vrsti tkanine, preko okretnog regulatora:

● (niska temperatura) sintetičke tkanine – akrilik, viskoza, poliamid, poliester

●● (srednja temperatura) svila, vuna

●●● (visoka temperatura) pamuk, lan

Funkcije fajtanja i i zaštite od kapanja su standardne funkcije i služe u korist efikasnijeg i preciznijeg peglanja, naročito kada je reč o tkaninama koje se teže peglaju i koje je potrebno dodatno nakvasiti.

Sistem samoisključivanja i samočišćenja

Dodatna pogodnost ove pegle, zahvaljujući kojoj će domaćice moći da odahnu ako slučajno zaborave da ugase preglu, jeste postojanje sistema za samoisključivanje. Ovaj sistem automatski gasi peglu nakon 30 sekundi, ako se nalazi u horizontalnom položaju, i nakon 8 minuta u vertikalnom. Svetlosni indikator za temperaturu će početi da trepće, što daje znak da se pegla samostalno isključila.

Pored toga, naša parna pegla poseduje i funkciju samočišćenja sa ugrađenim anti-calc sistemom protiv kamenca, što će vam takođe uštedeti dosta truda oko održavanja.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours