Najbolji laptop za AutoCAD i 3D modeliranje u 2023 – BESPLATNI OGLAS

Ako želite da pokrenete AutoCAD, najbolje je da pogledate laptop sa najnovijim Intel Core i5 ili Core i7 čipovima, ali koliko vam je moćna mašina potrebna u praksi? To zaista zavisi od toga kakav posao radite u CAD-u.

Idealna mašina će imati vrhunske komponente, uključujući obilje RAM-a, višejezgarni procesor i namensku grafičku karticu koja može da upravlja složenim radom. Za rad na dizajnu, takođe ćete želeti veliki ekran kako bi vam oči bile udobne i vaš rad mogao da bude prikazan u potpunosti. Iako ćete morati da uzmete u obzir trajanje baterije, snaga ovih laptopova znači da ćete možda morati da napravite kompromis. Ovde smo izabrali laptop računare sa dovoljno baterije da izdržimo dan.

Ako ste student koji radi na relativno jednostavnim projektima, verovatno ćete biti zadovoljni ispunjavanjem minimalnih zahteva. Međutim, ako ste CAD profesionalac, možda će vam trebati moćniji procesor. Generalno, što su vaši projekti složeniji i obimniji, više ćete morati da potrošite. Naročito ako takođe tražite svoj laptop za pokretanje drugog softvera za 3D modeliranje osim AutoCAD-a. Naravno, generalno, što vam je više energije potrebno, to će više koštati.

Source link

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours