Zašto baš Nordlux? – Freeform WEB SHOP – BESPLATNI OGLAS

Trenutak kada smo poželeli da na tržištu predstavimo nešto novo, drugačije i kvalitetnije, prvi korak je bio Evropski brend NOWODVORSKI sa kojim smo dobili potvrdu da ljudi žele nešto novo ali isto tako kvalitento i cenovno prihvatljivo. Nowodvorski rasveta proizvedena u Poljskoj sa svojim kvalitetnim i interesantnim rešenjima  već je pronašla put do srca zadovoljnih kupaca , a nama je dala snagu da nastavimo sa započetim.

Sledeći korak na koji smo se odlučili jeste dizajnirana rasveta koja iza  artikla krije neku svoju priču. Jedan od takvih brendova jeste danski brend NORDLUX.

Kako se pored prodaje rasvete bavimo i kompletnim uređenjem enterijera, počevši od projektovanja i dizajna, preko građevinskih radova do unikatnog nameštaja, shvatilil smo koliko je bitan estetski momenat rasvete.

Nordlux, visilice

Više o Nordluxu brendu možete saznati ovde.

Nekada nismo ni svesni koliko osvetljenje može uticati na obavljanje različitih aktivnosti poput čitanja, čišćenja i kuvanja ili ako atmosferu u prostoru želimo da učinimo prijatnijom.

Svetiljka nije samo svetlosni izvor. Bilo da vam se dopada minimalizam, romantičan ili rustičan stil, Nordlux rasveta može vam pomoći da istaknete svoj stil koji će vašem prostoru dati lični pečat.

NORDLUX je sa nekoliko dizajnera želeo da stvori najbolje osvetljenje kako za enterijer tako i za eksterijer. Od samog početka cilj im je bio proizvodnja visokog kvaliteta po pristupačnim cenama. Sofisticiran izgled i materijali poput prave kože, drveta i bakra  kao i boje koje su uklopive uz različite stilove enterijera, a opet svaki komad je pravo umetničko delo. NORDLUX  je brend dizajnirane rasvete koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Source linkSource link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours