Dečiji kreveti iz “Numero programa” Matisa – BESPLATNI OGLAS

Zašto da se odlučite baš za ovaj dečiji krevet?

Želja svakog deteta a i roditelja je lepa i udobna dečija soba! U tom prostoru se sanjaju prvi snovi, druženja, svakodnevno odrasta… Stoga bi taj prostor trebalo da bude prijatan, udoban i inspirativan. Stvoriti takav prostor koji sa sobom nosi mnoštvo ideja, zelja i potreba, prilično je zahtevan posao. Zato se Matis potrudio da dečija soba Numero ispuni sve te potrebe.

Za početak, program Numero sadrzi 28 elemenata. Mislimo da to pruža gotovo neograničenu mogućnost strukturalne koncepcije sobe jer se svaki element kupuje pojedinačno. Različitih dimenzija i oblika, ponudjeni elementi bude vašu maštu. Razigrajte se sa vašim malim detetom ali i vašim tinejdžerom, birajući različite elemente i boje.
Ustvari osnova cele priče je beli hrast koji mozete kombinovati sa pet boja, a to su ljubičasta, zelena, roze, siva i plava ili sve ove boje medjusobno.

Centralno, ako ne i najznačajnije mesto sobe, pripada dečijem krevetu. Ne treba naglašavati koliko je san neophodan za sve nas a pogotovo za malu decu i decu u razvoju. I u ovom slučaju, za dečiji krevet, treba naći ravnotežu izmedju estetskog izgleda i udobnosti.
Numero dečiji kreveti se radi se u pet različitih varijanti. Pored kreveta za jedno dete, možemo vam ponuditi i krevet na sprat, gde se vodilo računa o svim bezbedonosnim merama. A to je slučaj i sa krevetom za jedno dete jer su kreveti ogradjeni a postoji i sigurnosna ograda za sasvim malu decu.

Dečije sobe Numero

 

Jedna od prednosti ovih dečijih kreveta je i mogućnost dodatne fioke koja je elegantno i praktično rešenje za odlaganje bilo posteljine, igračaka ili naprosto sadržaja koji nemate gde da smestite.
Jos jedna vrlo bitna preporuka za dečije krevete a i svaki drugi element Numero sobe, je kvalitet materijala i izrade. Sačinjena je kompletno od univera debljine 18mm, okantovano sa 1mm ABS kant trakom. Takodje, vrlo je bitno da napomenemo da sva vrata, svih ormara, imaju SOFT CLOSE mehanizam, tj amortizere pri zatvaranju i otvaranju.

I za kraj posebno naglašavamo da u svim našim salonima, na usluzi vam je profesionalno i ljubazno osoblje koje će vam pomoći ako imate bilo koju nedoumicu ili dodatno pitanje kao i pomoći savetima i idejama koje elemente da odaberete i kako najbolje da ih uklopite.

Izvolite, čekamo vas!

 

 

Numero dečiju dobu mozete pogledati detaljnije na linku : https://bit.ly/3a0RThg

Source link

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours