Poručite Online i Ostvarite Velike Popuste – BESPLATNI OGLAS

Kao što znate, u proteklih par meseci smo uveli mnoštvo promena. Odradili smo čitav redizajn našeg online kupovnog sajta i omogućili Vam da veoma jednostavno poručite online sve što Vam je potrebno za Vaš automobil ili drugo prevozno sredstvo.

Potom smo se upustili u proces otvaranja nove radnje. Boss Auto Futog je nedavno i zvanično otvoren. Više o tom lokalu smo pisali ovde, a on se nalazi na samom ulazu u Futog, na glavnom putu, Rade Kondića 189.

E sada smo odlučili da Vam omogućimo još veću pristupačnost.

Odlučili smo se da Vam omogućimo konstantno popuste na naše proizvode KOJE PORUČITE ONLINE PREKO NAŠEG ONLINE KUPOVNOG SAJTA!

Počevši od nedelje, 28.03.2021. popust od 10% je dodat na sve naše proizvode koji prethodno nisu imali sniženje. Na svaki artikal. Svaku ratkapnu. Svaku patosnicu. Svaki deo auto opreme ili auto kozmetike. Sve je na popustu 10% ISKLJUČIVO ZA PORUČIVANJE ONLINE!

Poručite Online Nedeljom, Ponedeljkom i Utorkom – Ostvarite Velike Popuste

Ovaj vid stimulansa za Vas, naše verne kupce je bio u pripremi odavno.

Želeli smo nekako da Vam se odužimo, samo nismo imali tehničku stranu sređenu, pa smo čekali da sve dovedemo „pod konac“.

Tu je Boss Auto 2.0, kako volimo kroz šalu da kažemo. Novi online kupovni sajt, koji je doveden do perfekcije.

E sada Vaša lojalnost dolazi na naplatu. Želimo da Vam se odužimo.

Svesni da nas posećujete svaki dan, kako naš sajt, tako i radnje, ali pogotovo Nedeljom, Ponedeljkom i Utorkom, uveli smo ovaj popust od 10%, na sve artikle i proizvode, koji važi samo ta tri dana i odnosi se samo na online poručivanje.

Boss Auto Tim

Prema tome, od dana 28.03.2021. pa na dalje, svaku Nedelju i svaki Ponedeljak i Utorak, svi proizvodi koje poručite online preko našeg Boss Auto 2.0 online kupovnog sajta, dolaze sa 10% popusta.

Naravno, to se odnosi za sve proizvode koji nisu trenutno na popustu. Ne bi bilo fer, da neki proizvod, kao što je Kutija za Alat, koja je puna prvoklasnog alata, i trenutno je na sniženju od 11%, ukinemo u ta tri dana, i stavimo da je popust 10%.

poručite online i ostvarite popust od 10% nedeljom, ponedeljkom i utorkom. Boss Auto 021 i Boss Auto Futog, auto oprema i auto kozmetika.

Za sve proizvode koji su trenutno na popustu, i ako je taj popust veći od 10%, oni ostaju na već određenoj nižoj ceni (popust od 10% u ta tri dana se ne odnosi na akumulatore).

Ovo je samo dodatak. Svi proizvodi koji nisu na sniženju, a imamo 3000 proizvoda, pa Vi vidite koliko smo proizvoda stavili na sniženje. Svaku nedelju, ponedeljak i utorak uštedite mnogo i poručite online, dobićete 10% popusta.

Prema tome, ova tri dana iskoristite maksimalno, a pritom ostvarite Boss Auto Lojalnost bonus.

Šta je Boss Auto Lojanost?

Kompanija Boss Auto misli na svoje kupce i omogućava Vam da kupujete online i uštedite sebi vreme i novac.

Online kupovinom stičete mogućnost  i pravo da uz pomoć LOJALNOST programa sakupljate nagradne bodove i uštedite novac.

Svaka online kupovina sa sobom donosi određeni broj bodova u zavisnosti od visine iznosa kupovine. Nakon kupovine ostvarene bodove možete da iskoristete za umanjenje bilo koje naredne kupovine, a isto tako ih možete sakupljati dok ne sakupite dovoljan broj bodova da i sami možete, samo na osnovu njih, da izvršite kupovinu, skroz besplatno.

Ono što je bitno da biste iskoristili program lojalnosti je da pre kupovine napravite nalog na našem online kupovnom sajtu.

1 bod = 1 dinar.

U svakom momentu, nakon registracije na našem sajtu, možete na svom profilu da pogledate koliko ste sakupili online bodova I da ih iskoristite kada Vi to poželite.

NAPOMENA: Sakupljeni bodovi važe samo za ONLINE kupovine (slično kao novi popust od 10% što važi samo nedeljom, ponedeljkom i utorkom za online porudžbine).

Primer (cifre I artikli su izmišljeni da bismo Vam pojasnili):

Kupovinom akumulatora I patosnica čija je ukupna vrednost (10 000) dinara, ostvarujete 500 nagradnih bodova.

Nakon obavljene kupovine, na Vašem profilu, u Vašoj LOYALTY (LOJALNOST) kasi stoji 500 bodova, odnosno 500 dinara.

Ove bodove možete da iskoristite prilikom sledeće kupovine (npr. CD plejera) od 6000 dinara I da datu cenu umanjite za 500 dinara (koliko imate sakupljenih online bodova).

Ukoliko ne želite da umanjite iznos, bodove možete da sakupljate danima, mesecima, dok ne sakupite željeni broj (npr. 6000 bodova) I steknete mogućnost da kupite taj isti CD plejer samo od sakupljenih online bodova (za džabe).

NAPOMENA: Sakupljeni bodovi važe sve dok kupujete online preko sajta BossAuto I uredno plaćate poručenu robu.Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours