НА ПУТУ ШАБАЦ-ЛОЗНИЦА – Кроз насеље брже од 120 километара на сат – Lozničke novosti – OGLASI LOZNICA – BESPLATNI OGLAS

Припадници Управе саобраћајне полиције пресретачем су на државном путу Шабац – Лозница зауставили четрдесетогодишњег возача возила „мерцедес“ који је учинио више тежих прекршаја, превозећи притом у возилу своје петогодишње дете, саопштило је данас Министарство унутрашњих послова (МУП).

Возач је у више наврата претекао возила преко пуне линије, крећући се притом брзином од 120,9 километара на час на путу у насељу Дуваниште, где је ограничење брзине 50 километара на час.

Против учиниоца прекршаја поднете су одговарајуће прекршајне пријаве. МУП свакодневно кроз превентивни рад и мере у контроли саобраћаја улаже максималне напоре како би деца била безбедна у саобраћају. Међутим, наглашавамо да се ‘’Визија нула погинуле деце у саобраћају’’ може испунити искључиво активним доприносом свих субјеката безбедности саобраћаја, при чему је улога родитеља најважнија, стоји на крају саопштења.

ЛН

Фото: МУП Србије

ПРОЧИТАЈТЕ И…

АИКИДО: НА КАГАМИ БИРАКИ ЦЕРЕМОНИЈИ – Лознички самурај промовисан у пети дан

КОШАРКА – Васиљевић успешан и у Монголији

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Source link
НА ПУТУ ШАБАЦ-ЛОЗНИЦА – Кроз насеље брже од 120 километара на сат – Lozničke novosti



Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours