Potrebni radnici za vise vrsta delatnosti za rad u Belgiji

356248069_194437646930047_3925362273817394369_n.jpg

DMOR (vodeća kompanija) zbog velikog obima raznovrsnog posla u potrazi smo za radnicima, za vise vrsta delatnosti, za dugoročni rad u Belgiji. OSOBE SA EVROPSKIM PASOŠEM ODMAH MOGU POČETI SA RADOM, A KO NEMA PASOŠ A IMA ISKUSTVO, MI PRAVIMO RADNU DOZVOLU NA RACUN FIRME.

Sta nudimo:

Trošak VIZE
Let iz zemlje porekla do Belgije
Radna odeća
Satnica 16 – 20 evra neto
Auto + kartica za gorivo
Broj mobilnog telefona + pretplata.
Sve to na račun firme.
Vodoinstalatera koji će se pridružiti našem timu na lokaciji u Belgiji. Kao Vodoinstalater u DMOR-u, bićete odgovorni za instalaciju, održavanje i popravku vodovodnih sistema kako biste osigurali njihov efikasan i ispravan rad.

Mehaničara održavanja koji će se pridružiti našem timu na lokaciji u Belgiji. Kao Mehaničar održavanja u DMOR-u, bićete odgovorni za osiguranje efikasnog rada i održavanje mašina i opreme.Obavljanje redovnih zadataka održavanja na mašinama i opremi.Dijagnostikovanje i popravka mehaničkih problema kako bi se smanjilo vreme zastoja.Sprovođenje preventivnog održavanja kako biste identifikovali i rešili potencijalne probleme.

Autoelektričara koji će se pridružiti našem timu na lokaciji u Belgiji. Kao Tehničar – Autoelektričar u DMOR-u, bićete odgovorni za dijagnostikovanje, popravku i održavanje vozila kako bismo osigurali njihov optimalan rad.

DMOR, vodeća kompanija u industriji [bransa], trenutno traži kvalifikovanog i iskusnog Inženjera servisa koji će se pridružiti našem timu u Belgiji. Kao Inženjer servisa u DMOR-u, odigraćete ključnu ulogu pružanja tehničke podrške, održavanja i rešavanja problema za naše klijente.

Tehničara održavanja liftova koji će se pridružiti našem timu na lokaciji u Belgiji. Kao Tehničar održavanja liftova, igraćete ključnu ulogu u osiguravanju nesmetanog rada, održavanju i popravci sistema liftova.

Automehaničara koji će se pridružiti našem timu na lokaciji u Belgiji. Kao Automehaničar, bićete odgovorni za održavanje, popravku i dijagnostiku vozila, osiguravajući najviše standarde kvaliteta i efikasnosti.

Industrijske Električare koji će se pridružiti našem timu na lokaciji u Belgiji. Kao Industrijski Električar, igrat ćete ključnu ulogu u instalaciji, održavanju i popravci električnih sistema unutar naših industrijskih postrojenja.

Tehničara za hlađenje kako bi se pridružio našem timu. Kao tehničar za hlađenje, bićete odgovorni za instalaciju, održavanje i popravku sistema za hlađenje i klimatizaciju. Radit ćete na različitim projektima i opremi, osiguravajući najviše standarde kvaliteta.

Tehničara za gorionike koji će se pridružiti našem timu na lokaciji u Belgiji. Kao Tehničar za gorionike, bićete odgovorni za instalaciju, održavanje i popravku sistema za sagorevanje, osiguravajući njihov efikasan i siguran rad.

Tvoja kontakt osoba u DMOR-u je:

Aida Kolasinac

+38164-940-940-4

firmadmor@gmail.com

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours