Izbor kvalitetne električne bušilice | COSMOS – BESPLATNI OGLAS

Električna bušilica je neizostavan alat svakog posla i svakog domaćinstva. Bilo da bušite zid, drvo, metal ili beton, adekvatan izbor bušilice će vam u velikoj meri olakšati posao. Upravo zbog toga, najvažnije je da se pre kupovine dobro upoznate sa karakteristikama ovog profesionalnog i hobi alata.

U odnosu na akumulatorske, električne bušilice su mnogo lakše, jače i povoljnije. Pozitivne strane električne bušilice su velika brzina i veliki obrtni momenat, a jedina mana je što ih ograničava dužina kabla. Kod akumulatorskih bušilica je mana težina zbog baterije i ograničeno trajanje iste.

ZAŠTITA JE OBAVEZNA

Ono što je važno je da prilikom upotrebe bušilice budete bezbedni kako se ne biste povredili. Naime, pre bilo koje upotrebe treba uraditi pripremu za bušenje. Alat nikako ne sme biti vlažan i mokar, a odeća u kojoj radite ne bi smela da bude široka i velika.

Ukoliko dugo vremena koristite bušilicu trebalo bi obezbediti i adekvatnu zaštitu od buke, poput antifona, ali i zaštitne naočare kako biste sačuvali oči od stranih materija i opiljaka.

SNAGA JE NAJVAŽNIJA

Svako domaćinstvo i svaki majstor bi trebalo da ima električnu bušilicu. Uvek treba birati kvalitetnu bušilicu jer ćete na taj način obezbediti sebi jedan od najvažnijih alata na dug vremenski period. Poznato je da dobra bušilica može biti u funkciji čak i nekoliko decenija ukoliko se adekvatno koristi.

Osnovna osobina električne bušilice je brzo i efikasno obavljanje različitih poslova. Snaga je najvažnija osobina koju je potrebno gledati kad kupujuete bušilicu.

Shodno potrebama, u ponudi ćete moći da nađete bušilice koje imaju podešavanje obrtnog momenta snage 280 do 300 W, ali i one sa izuzetnom snagom od 550 do 1200 W. Obrtni moment i brzina obrtaja su karakteristike koje su takođe vrlo važne u pravilnom odabiru električne bušilice.

Preporuka je da se uvek dobro informišete i pažljivo pregledate specifikacije alata koji želite da kupite. Birajte električnu bušilicu koja odgovara svim Vašim potrebama i vrsti posla koji obavljate.

Cosmos Vam u tome može pomoći bogatim asortimanom različitih brendova odličnog kvaliteta.

Source linkSource link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours