Brod i splav Sirena | Prostor za proslave – BESPLATNI OGLAS

Brod i Splav Sirena – Jedinstveno Krstarenje Dunavom

Dobrodošli na Brod i Splav Sirena, vaša vrata ka neponovljivom doživljaju krstarenja po veličanstvenim vodama Dunava. U našem jedinstvenom ambijentu, gde se spajaju tradicija i modernost, obećavamo vam da će svaki trenutak proveden s nama ostati zauvek u sećanju svih prisutnih.

Zašto izabrati Brod i Splav Sirena?

  • Raznolikost Prostora: Sa kapacitetom naših brodova od 70 do 250 mesta i splava restorana Sirena sa 200 mesta, pružamo vam slobodu da izaberete idealnu lokaciju za vaš događaj, bilo da se radi o intimnom okupljanju ili velikoj svečanosti.
  • Splav Restoran Sirena: Uživajte u prijatnom ambijentu našeg splava na dva nivoa, sa prostranom baštom na vodi, savršenom za sve vrste proslava. Prostor prilagođavamo i manjim grupama, obezbeđujući tako intimnu i toplo atmosferu za sve vaše goste.

Privatne Proslave:

Praznujte vaše najvažnije trenutke sa nama – od dečjih rođendana, krštenja, punoletstava, veridbi, maturskih večeri, godišnjica braka, do svih vrsta slavlja i privatnih proslava. Naša ponuda uključuje brižljivo odabrane menije, animatore, dekoraciju i muziku, sve u skladu sa vašim željama.

Poslovne Proslave:

Iskoristite naše iskustvo u organizaciji poslovnih događaja, gde kombinujemo dobru organizaciju, stručnu podršku, savremenu tehničku opremu i raznovrsnu gastronomsku ponudu. Naš jedinstveni prirodni ambijent će impresionirati vaše zvanice i učiniti vaš događaj nezaboravnim.

Venčanja na Brodu i Splavu Sirena:

Zaplovite u zajednički život na talasima beogradskih reka i učinite vaše venčanje magičnim. Organizovaćemo vaše venčanje iz snova, bilo na splavu restoranu ili na brodu uz plovidbu, gde će vas pratiti veličanstven pogled na Kalemegdan, Gardoš i beogradske mostove. Venčajte se na ušću dve velike reke, na mestu ljubavi i spajanja, uz podršku našeg iskusnog tima koji će se pobrinuti za sve detalje.

Dobrodošli na Brod i Splav Sirena!

Pozivamo vas da nas kontaktirate i rezervišete svoje mesto. Dopustite nam da učinimo vaš događaj nezaboravnim, punim radosti, ljubavi i čarolije koju samo Dunav može da pruži. Sa zadovoljstvom vas očekujemo!


Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours