YAMAHA STAGEPAS 100 i STAGEPAS 100BTR – kompaktni razglasi – Promet Tehno d.o.o. – BESPLATNI OGLAS

STAGEPAS 100 predstavlja savršen balans između visoko-kvalitetnog zvuka i kompaktnosti, koja vam dozvoljava da bilo koji prostor pretvorite u vlastitu pozornicu. Dostupan u dvije izvedbe, sa baterijom ili bez, lakoća korištenja i jedinstveni zvuk STAGEPAS 100 razglasa će vam pomoći da svojoj publici dočarate svaki detalj vaše muzike.

Kompaktan dizajn. Moćan zvuk.

Mnogo više od pojačala sa mikserom, kompaktni STAGEPAS 100 nudi impresivne zvučne performanse koristeći neke od istih tehnologija koje se nalaze u Yamahinim mnogo skupljim, profesionalnim proizvodima. Snažni, visoko-kvalitetni koaksijalni compression driver u kombinaciji sa Yamahinim FIR-X filterima za HF i LF crossover donosi glasnoću i prirodnu disperziju zvuka što će osigurati da se svaki detalj vaše izvedbe čuje glasno i jasno.

Lakoća i brzina

S neusporedivom lakoćom korištenja, STAGEPAS 100 omogućava da u par sekundi zvučite odlično. Samo upalite, povežite mikrofon i instrument, pojačajte i spremni ste za vaš nastup. Master EQ je smješten direktno na prednjoj ploči što podešavanje vašeg zvuka čini nevjerovatno jednostavnim.

Razglas na dlanu

Sa svim bitnim elementima kompaktnog razglasa ugrađenim u malo kućište koje nije teže od 5 kg, STAGEPAS 100 podiže mobilnost na novu razinu i omogućava vam da  svirate bilo kad i bilo gdje.

Sa 100 W snage, Bluetooth-om i 6 sati trajanja baterije (STAGEPAS 100BTR), ovaj prenosivi razglas je savršen za sve muzičare koji traže odlično ozvučenje u malom kućištu.

Source link


Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours