Radio za auto sa ekranom: Nadogradite svoj automobil – BESPLATNI OGLAS

Najnoviji radio sa ekranom za moderno iskustvo vožnje

Osvježite svoje iskustvo vožnje uz naš vrhunski Bluetooth radio sa ekranom! Sa 7-inčnim HD ekranom osjetljivim na dodir i dinamičkim meni interfejsom, naš radio pruža nevjerovatan doživljaj vožnje.

Radio sa ekranom:

Ključne Karakteristike:

  • Bluetooth Povezivanje: Uživajte u hands-free pozivima i bežičnom strimingu omiljene muzike s vašeg pametnog telefona.
  • Višestruki Mediji: Podrška za SD kartice i USB uređaje omogućava vam slobodan izbor između različitih medija za reprodukciju.
  • Prilagodljiv Ekran: Prilagodite ekran prema svojim željama i potrebama za fantastičan pregled i udobnost.
  • Sigurno Parkiranje: Ugrađena zadnja kamera olakšava manevrisanje vozilom i osigurava sigurno parkiranje.
  • Prilagođeni Zvuk: Automatsko skeniranje FM stanica, EQ procesiranje zvuka i Loudness prekidač sa pojačanim basom omogućavaju vam prilagođavanje zvuka prema vašem ukusu.
  • Memorisanje Pjesama: Nastavite s reprodukcijom gdje ste stali bez ponovnog pokretanja prvog zapisa.
  • Dodatne Funkcionalnosti: Podrška za GPS navigaciju, Mirror Link funkcija za Android telefone, širok raspon jezičkih opcija na OSD-u, i mogućnost punjenja mobilnog telefona putem USB-a.

Radio sa LCD ekranom na izvlačenje:

Vlasnici starijih automobila često se suočavaju s izazovima prilagođavanja svojih vozila modernim tehnološkim inovacijama. Međutim, uz radio sa ekranom na izvlačenje, mogu unaprijediti svoje iskustvo vožnje na jednostavan i praktičan način.

Praktično Izvlačenje Ekrana:

Zamislite vožnju vašim starim automobilom, ali s jednostavnim dodatkom koji čini razliku. Kada se ekran izvuče, odmah imate pristup postavkama, kontrolama i informacijama koje vam trebaju, a kada završite, jednostavno ga vratite nazad, čuvajući prostor i čineći unutrašnjost automobila urednom i čistom.

Prilagođeni zvuk:

Iako vaš stari automobil možda nije opremljen vrhunskim audio sistemom, radio sa ekranom na izvlačenje omogućava vam da poboljšate zvučni doživljaj. EQ procesiranje zvuka i Loudness prekidač sa pojačanim basom pružaju vam vrhunski zvuk čak i na dugim putovanjima, čineći vožnju ugodnijom i zabavnijom.

Pametna povezanost:

Hands-free pozivi i strimovanje muzike postaju neizbježan dio modernog života, čak i u starijim automobilima. Sa Bluetooth povezivanjem, možete sigurno komunicirati i uživati u svojoj omiljenoj muzici bez ometanja vaše vožnje. To ne samo da olakšava vožnju, već i održava vas fokusiranim na put.

Nastavak Reprodukcije:

Zaboravite na gubitak pjesama kad isključite automobil. Sa funkcijom memorisanja pjesama, možete nastaviti reprodukciju tamo gdje ste stali, čak i nakon što ste ponovno pokrenuli motor. To vam omogućava da nastavite uživati u svojoj omiljenoj muzici bez prekida.

Radio sa ekranom na izvlačenje donosi modernu tehnologiju u vaš automobil, čineći vožnju udobnijom, sigurnijom i zabavnijom.

Članak Radio za auto sa ekranom: Nadogradite svoj automobil se pojavljuje prvo na e-Oprema.

Source link


Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours