Gift, Bad Week i puno smeha sa Srđanom Slijepčevićem – BESPLATNI OGLAS

Pred nama je produženi vikend u klubu Vinyl Bassic, sa kultnom žurkom koju garantuje bend Gift, sjajnim koncertom koji najavljuje The Bad Week i sa puno smeha u ponedeljak sa Srđanom Slijepčevićem.

vinyl bassic gift

Petak, 29. mart

GIFT

Kultne žurke GIFT – a u Bassic  – u se opet dešavaju. Budite deo nezaboravne noći, gde ćete i ovom prilikom slušati obrade Bowie, Depeche, Billy Idol, the Cure, GIFT autorski i mnoge druge.,,
Karte u pretprodaji po ceni od 600 din možete kupiti u Vinyl Bassic – u, dok će na ulazu biti 800 dinara.

Broj karata ograničen

Rezervacije 062536361 ili DM

vinyl bassic bad week

Subota, 30. mart, 22 h

The Bad Week

Muzički sastav The Bad Week nastao je u julu 2020. godine u Novom Sadu, kao ulični bend koji je rad započeo na pločnicima u centru grada, doprinoseći njegovoj atmosferi i energiji, da bi kasnije proširili svoju umetnost nastupajući po klubovima i festivalima širom Srbije, kao i u regionu.

Ovaj jedinstveni trojac (akustična gitara, usna harmonika i bubnjevi) je, pored cover muzike koja je većinski orijentisana na američki country blues stil, kroz nastupe stvorio i autorski repertoar, koji je 2021. godine pretočen u album “So it Was“ i objavljen 2022.

Na albumu su gostovali Nenad Patković (bas gitara) i Tamara Mirić (prateći vokal).

Članovi su:

Strahinja Jajić – vokal, gitara,
Stefan Stefanović Gile (a.k.a. Gileta Slim) – usna harmonika,
Danijel Seethaler – bubnjevi/kahon.

Njihovo muzičko iskustvo pak seže daleko unazad, pogotovo u slučaju virtuoza na usnoj harmonici, Gileta, koji je kao takav postao bitan deo srpske rock/blues scene radeći sa bendovima poput Šinobusa, Zbogom Brus Li, Vojvođanskog Bluz Benda, ali i Texas Flood beogradske legende Nenada Zlatanovića.
Učešćem u Supertalent HR zapalili su celu Hrvtasku i region, a 30. marta ih ponovo slušamo live u Vinyl Bassic!

Ulaz slobodan

Rezervacije stola DM ili poziv na broj 062/536-361

vinyl bassic srdjan slijepcevic

01. April
Srđan nastupa na domaćem terenu

Ovog puta izvodiće Best Of i Improv. Improv će se smišljati na licu mesta uz učestvovanje publike, tako da je ovo jedinstvena prilika da čujete fore, koje se ne mogu ponavljati.
Rezervišite svoje mesto i preuzmite karte na šanku Vinyl Bassic – a. Svetski dan šale uz neke od Srđanovih najboljih fora i odličnog improvizovanja obećavaju da će PONEDELJAK, 1. april, biti dan za smeh.

Rezervacije DM ili 062/536-361

Vinyl Bassic

062536361

Facebook

InstagramSource link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours