Jača kosa uz pravilnu negu – BESPLATNI OGLAS

Jesen je pravo vreme za brigu o kosi. Svake godine, s promenom vremena, dolaze i problemi dobro poznati kao jesenje opadanje kose. Konsultujemo se sa frizerima, dermatolozima i preparati za jačanje kose postaju udarna tema. Svi traže čarobnu formulu za svoj problem sa kosom.

Pomozite kosi

Kada perete kosu, primećujete da u odvodu ima mnogo više dlaka od uobičajenog? Češljate se, a četka je prepuna vlasi i sigurni ste da je to više od 50 do 100 dlaka koliko je normalno da dnevno otpadne? Da li je to za uzbunu! Iako je pjesenje opadanje kose sasvim u redu, nema razloga da ne učinite sve što možete da ne traje više od uobičajenih 6 nedelja i da ne utiče na izgled, kvalitet i sjaj kose.

Preparati za jačanje kose najbolji su saveznici svake žene koja je svesna da se na prvom mestu, od 13 stvari koje primećujemo prilikom upoznavanja, nalazi upravo kosa.

Najbolji preparati za jačanje kose koji će sprečiti gubitak vlasi, proređivanje vlasišta, smanjenje volumena, vratiti sjaj, nežnost, glatkoću i jačinu, nalaze se u online prodavnici svezakosu.rs.

Preparati za revitalizaciju kose


Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours