Blok kuhinja Comfort 200 – Matis Nameštaj – BESPLATNI OGLAS

Odaberite blok kuhinju za vaše potrebe

 

Koncept blok kuhinje je zasnovan na želji da kupcu obezbedi jednostavno, lako i estetski zadovoljavajuće rešenje. U okviru Matis-ovog programa kuhinja u mogućnosti smo da vam ponudimo veliki izbor kuhinja različitih dimenzija, boja i završne obrade. U okviru tog programa, pored kuhinja koje se kupuju iz elemenata, u ponudi je i naizgled jednostavna ali kvalitetna i funkcionalna blok kuhinja.

Radi se o našoj blok kuhinji Comfort 200. Kao i sve ostale predhodne blok kuhinje iz naseg programa i ova blok kuhinja je standardne dimezije od 2 metra. Ono što treba naglasiti je da o delimičnom rasporedu ponuđenih elemenata odlučuje kupac, sto znači da možete birati da li će sudopera biti sa leve ili desne strane.

kuhinja Comfort

Frontovi su izrađeni u dve boje (snežni hrast i artisan) od univera debljine 18cm, sto je bitan momenat za stabilnost i čvrstinu elemenata. Obradjeni su sa ABS kant trakom od 1mm i imaju plastične ručice sto pored estetskog utiska, svakako produžava rok trajanja vaše kuhinje. Korpusi se rade u beloj boji što dodatno doprinosi utisku jednostavne elegancije.

Vizuelni momenat vaše blok kuhinje upotpunjuje i veliki izbor radnih površina i na izbor su vam dve debljine, 28cm i 38cm. Pored visoko kvalitetne izrade, svakako je bitan momenat za vašu odluku i pristupačna cena ove kuhinje i različiti načini plaćanja. U našim salonima, lično se možete uveriti u izgled i kvalitet Comfort 200 blok kuhinje.

Takodje, od našeg osoblja mozete dobiti svaku drugu potrebnu informaciju ili preporuku ako niste sigurni sta bi vam najviše odgovaralo, cenovno i strukturalno. U mogućnosti smo i da vam ponudimo u 3D formatu izgled vaše kuhinje, odnosno da vama, na najbolje pregledan način, pomognemo oko uklapanja kuhinje u vaš prostor. Naši montažeri će vam je u dogovoru sa vama, dostaviti za 7-10 dana i na licu mesta izrezati otvor za sudoperu uz mimimalan dodatni trošak.

Verujemo da smo naveli dovoljno razloga da se odlučite baš za ovu blok kuhinju.

 

Detaljnije o ovoj blok kuhinji mozete pogledati ovde: https://bit.ly/3z3c3Bm

Source linkSource link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours