Nema dobrog zanata bez dobrog električnog alata – BESPLATNI OGLAS

Elektirčni alati pružaju sijaset mogućnosti za rešavanje najrazličitijih izazova sa kojima se tokom rada susreće jedan majstor. Zavrtanje i odvrtanje šrafova, zakivanje eksera, brušenje i poliranje metala, kao i bušenje rupa danas je nezamislivo bez električnih alata koji u velikoj meri olakšavaju rad. Osnovna prednost je njihova multifunkcionalnost zbog čega se poslovi mogu obaviti u najkraćem mogućem roku.

Iz godine u godinu, ponuda višenamenskih električnih alata sve je veća, pa treba biti pažljiv pri izboru.

Električne bušilice imaju veliki obrtni momenat i osim bušenja rupa mogu zavrtati i šrafove. Takođe postoje i ugaone brusilice koje služe za brušenje i poliranje, električne šrafilice, ili odvrtači,  električni čekići, električne testere, električni cirkulari, električne kosilice i dr.

Svaki od ovih alata ima svoju funkciju i koristi se za više specijalnih namena.

Električne testere se koriste za sečenje drveta, ali i za ona finija i preciznija sečenja metala, gipsa i aluminijuma. Za razliku od njih, električne šlajferice predstavljaju vrstu brusilice koja služi za brušenje drveta, ali i za obradu drugih materijala.

Električni pneumatski čekići su vrlo kvalitetni uređaji koji služe za bušenje i štemovanje, dok električni cirkulari služe za obradu drveta i drugih materijala pod različitim uglovima. Njih koriste stolari u profesionalne svrhe, ali i hobisti za kućne poslove.

Source link


Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours